Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Ianis Stoica are un obiectiv clar după plecarea de la FCSB! "Vreau să mă întorc mai puternic"

Bianca Dumitru

Publicat 09/01/2023 la 20:54 GMT+2

Ianis Stoica a fost împrumutat în această iarnă de FCSB la "U" Cluj. După ce a intrat în cantonament cu noua sa echipă, fotbalistul de 20 de ani a oferit un interviu în care a vorbit despre calitățile și defectele sale, dar și despre care este obiectivul lui.

Ianis Stoica (FCSB)

Credit imagine: facebook

Ianis Stoica a fost trimis de șefii celor de la FCSB, la jumătatea lunii decembrie, la "U" Cluj până la finalul acestei stagiuni, sub formă de împrumut.
După ce a plecat în cantonament în Antalya cu noua sa echipă, fotbalistul în vârstă de 20 de ani a oferit câteva declarații despre această mutare și despre obiectivele sale.
Ianis Stoica, a cărui valoare de piață este de 900.000 de euro, potrivit site-ului transfermarkt.com, a vorbit și despre calitățile și defectele lui și a spus că vrea să revină la FCSB mai puternic.
"Vreau să joc cât mai bine, nu mi-am fixat un număr de pase sau de goluri. Acum nu mă gândesc la FCSB, poate de la vară, vom vedea. Acum sunt 100% concentrat aici.
Sunt bucuros că sunt aici, e o echipă cu nume, cu tradiție, cu suporteri. Uneori am fost nedreptățit la FCSB, alteori nu meritam. Cu plecatul eu am insistat cel mai mult, pentru binele meu și pentru binele lor.
Decât să stau sau să joc din când în când, e mai bine să joc meci de meci. Vreau să mă întorc mai puternic, să joc pentru mine, să acumulez cât mai multă experiență și să-mi ajut echipa.
Citește și:

Ianis Stoica, despre calități și defecte după împrumutul la "U" Cluj

Trebuie să ieșim din acea zonă roșie, nu e OK pentru noi. Trebuie să tindem cât mai sus. Domnul Sabău mi-a explicat câteva chestii tactice, pe care trebuie să le fac. Nimic în plus.
Vina mai mult îmi aparține, că n-am reușit să mă acomodez la stilul de joc. Vine un antrenor, pune în practică un stil de joc, iar jucătorul se adaptează sau nu.
Vreau să ajung într-un campionat puternic, dar nu vreau să visez departe. Trebuie să-mi fac treaba aici. Dacă echipa se salvează cu mine, înseamnă că am făcut o treabă foarte bună.
Calitatea cea mai mare a mea e viteza și plecarea de pe loc. Cel mai mare defect cred că e faza de apărare, nu reușesc să mă apăr bine. Și atacanții trebuie să se apere, pentru că așa e fotbalul total. O să exersez mai mult, acolo sunt deficitar", a declarat Ianis Stoica pentru DigiSport.
Fotbalistul de 20 de ani și-ar putea face debutul la "U" Cluj pe 20 ianuarie, când echipa va juca pe teren propriu contra celor de la FC Voluntari, într-un meci contând pentru a 22-a etapă a SuperLigii.
picture

Spectacolul de la Australian Open se vede în direct pe Eurosport în perioada 16-29 ianuarie

Australian Open se vede în perioada 16 - 29 ianuarie 2023 în direct pe canalele Eurosport, dar și pe aplicația Eurosport, care poate fi descărcată din App Store sau Magazin Play.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Promo
Promo