Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Ionuț Șerban, jucătorul care a petrecut 8 ani la Dinamo, trece prin momente critice: "O stare de rău inexplicabilă"

Andrei Nicolae

Publicat 14/04/2024 la 15:14 GMT+3

Ionuț Șerban, fostul jucător al lui Dinamo, care a fost legitimat 8 ani la clubul din Ștefan cel Mare, trece prin momente critice. Fostul mijlocaș al alb-roșilor a ajuns la Institutul Clinic din Fundeni în urma unei stări de inexplicabile. Șerban are nevoie de sânge, iar Petrolul Ploiești și Peluza Cătălin Hîldan s-au mobilizat pentru un apel umanitar.

ionut serban dinamo

Credit imagine: Imago

Ionuț Șerban, fotbalistul care a evoluat în 65 de partide pentru Dinamo, trece prin momente critice în viața sa. Mijlocașului de 28 de ani i s-a făcut rău fără vreun motiv anume, după care a fost transportat la Spitalul din Ploiești. De acolo, Șerban a fost transferat la Institutul Clinic Fundeni, relatează Observatorul Prahovean.
În prezent, fostul dinamovist, care a fost legitimat 8 ani la clubul din Ștefan cel Mare, are nevoie de sânge, motiv pentru care Petrolul Ploiești și Peluza Cătălin Hîldan au lansat un apel umanitar, prin care îndeamnă oamenii să doneze sânge. Șerban este originar din Ploiești, iar acesta este probabil motivul pentru care prahovenii au făcut postarea respectivă.
Citește și:

Apel umanitar pentru Ionuț Șerban

"Fostul jucător de prim-eșalon, ploieșteanul Ionuț Șerban (28 ani), are nevoie, urgent, de ajutor. Din păcate, în urma unei stări de rău inexplicabile, Ionuț, tatăl unei fetițe în vârstă de 9 ani, a ajuns la Spitalul Județean de Urgență Ploiești joi noapte, de unde, în urma analizelor preliminare, a fost transferat la Institutul Clinic Fundeni, de la București, pentru investigații amănunțite.
Ionuț are nevoie urgentă de donare de sânge doar grupa B(3) cu Rh negativ! Cei care au grupa sanguină respectivă și pot și vor să ajute sunt rugați să se prezinte de urgență, zilele următoare, la Centrul de Transfuzie Sanguină Ploiești, și să anunțe că au B(3) NEGATIV.
La donare vor avea prioritate. De asemenea, în momentul donării, trebuie făcută mențiunea: 'Șerban Ionuț Daniel – Fundeni – Secția Hematologie 1 – dr. Barbu Sânziana'.", a fost comunicatul Petrolului.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo