Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Marcel Răducanu și-a ales favorita la titlu din SuperLigă! "Ar fi superb pentru ei"

Bianca Dumitru

Actualizat 01/03/2023 la 19:00 GMT+2

Lupta pentru titlul de campioană a României se anunță în acest sezon mai intensă ca oricând. Farul Constanța și CFR Cluj sunt principalele candidate, avându-le destul de aproape și pe FCSB și Rapid. Marcel Răducanu a vorbit despre această situație din clasament și și-a desemnat preferata.

Farul Constanța - CFR Cluj

Credit imagine: facebook

Farul Constanța și CFR Cluj sunt principalele candidate la titlul de campioană a României în acest sezon, fiind pe primele două locuri ale clasamentului din SuperLigă, la distanță nu foarte mare de FCSB și Rapid.
Lupta pentru trofeu se anunță, astfel, foarte intensă. Marcel Răducanu a analizat situația din clasament și a vorbit despre așteptările pe care le are de la play-off.
Fostul fotbalist român a dezvăluit că i-ar plăcea ca Farul să devină campioană, întrerupându-le seria de titluri celor de la CFR. Răducanu a spus că Hagi merită trofeul, ca o recunoaștere pentru ceea ce a dat fotbalului din România în ultimii ani.
"Despre campionatul intern nu pot spune prea multe, vor fi trei sau patru echipe care se vor lupta la titlu, CFR, FCSB, Farul și, probabil, Craiova. Mi-ar plăcea să mai câștige și altcineva campionatul, spre exemplu, Farul Constanța.
Ar fi superb pentru Gică Hagi, care a investit enorm în academia lui, a scos jucători și consider că de un asemenea proiect are nevoie fotbalul românesc", a declarat Marcel Răducanu, potrivit Orange Sport.
Citește și:

GICĂ POPESCU ÎȘI DOREȘTE O FINALĂ PENTRU TITLU CU CFR CLUJ

Cu 3 etape rămase de disputat din sezonul regulat (declarațiile fiind făcute înainte de meciul dintre Farul și Sepsi), președintele celor de la Farul, Gică Popescu, a prefațat lupta din play-off, încercând să-și imagineze drumul constănțenilor spre titlu.
Fostul mare fotbalist a dezvăluit că și-ar dori ca partida decisivă pentru trofeu să se dea în ultima etapă a play-off-ului, între Farul și CFR Cluj. În plus, Popescu a spus că vrea ca în acel moment constănțenii să mai aibă nevoie doar de un egal pentru a deveni campioni.
"E senzațional să se țină scai de noi campioana ultimilor cinci ani. Aș vrea să se țină scai de noi până la ultimul meci din acest sezon, în play-off. Ar fi senzațional să fie finala la Constanța, iar nouă să ne trebuiască și meci egal.
Ar fi nemaipomenit. Suntem niște oameni care iubim performanță. Dan Petrescu își dorește cu siguranță să câștige un nou campionat. Gică Hagi, de asemenea, este în pole position și dorește să păstreze această poziție de lider până spre finalul sezonului, iar la final să fie echipa campioană.
Va fi foarte, foarte greu. Eu cred că va fi cel mai dur play-off de până acum. Toate echipele din play-off sunt foarte puternice. Va fi play-off-ul cel mai echilibrat, cu echipe de valori apropiate.
Va fi un play-off unde va trebui să greșești foarte puțin, iar atunci când aduni puncte, să încerci să păstrezi distanță, astfel încât să fim sus. Dacă nu va fi locul 1, locul 2 sau 3, pentru că am avea posibilitatea să jucăm în cupele europene, lucru pe care ni l-am dorit de ceva timp", a declarat Gică Popescu.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Promo
Promo