Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Pintilii, despre posibilitatea de a continua la FCSB după pauză: "Eu sunt angajatul clubului, o să fiu aici"

Bianca Dumitru

Publicat 13/11/2022 la 23:42 GMT+2

FCSB s-a impus în această seară, în deplasare, în fața celor de la FC U Craiova, scor 0-2, într-un meci contând pentru a 18-a etapă a SuperLigii. La finalul partidei, Mihai Pintilii a vorbit despre evoluția echipei sale, dar și despre ce se va întâmpla cu banca tehnică a roș-albaștrilor după reluarea competiției.

Mihai Pintilii (FCSB)

Credit imagine: facebook

FCSB a obținut în această seară, pe terenul celor de la FC U Craiova, a șaptea victorie din acest sezon al SuperLigii. Roș-albaștrii s-au impus cu 0-2, într-un meci din a 18-a etapă a campionatului.
Betano Afiș, varianta 2
Acest conținut vă este oferit de Betano.
Cele două goluri au fost marcate de Octavian Popescu și Dawa, în primele 30 de minute de joc, iar în urma acestei victorii, FCSB a urcat pe locul 6 în clasament.
La finalul partidei, antrenorul interimar al vicecampioanei României s-a arătat foarte fericit de rezultatul obținut de echipa sa. Mihai Pintilii a vorbit și despre posibilitatea de a continua pe banca tehnică a roș-albaștrilor și după pauza competițională cauzată de Campionatul Mondial de fotbal din Qatar 2022.
Citește și:

Pintilii: "Îmi doresc să antrenez echipa asta"

"A fost greu. Craiova e o echipă bună, nu stă doar într-un jucător, au un grup foarte bun. Băieții merită toate felicitările, mă bucur enorm pentru ei. Tot meritul e al lor. Avem trei zile libere, mâine plec și eu cu familia să mă liniștesc și vedem dacă rămân sau nu.
Am terminat Licența B în Moldova, anul acesta. Trebuie să faci un an de pauză, asta e regula, iar după o să mă înscriu la Licența A. (n.r. Întrebat dacă rămâne la FCSB) Păi ce, vrei să mă dai afară? Eu îmi doresc să antrenez echipa asta, nu faceți confuzie.
Băieții merită felicitări, trebuie să se liniștească, să vină cu plăcere la antrenamente, că au jucat din trei în trei zile. Eu sunt angajatul clubului, indiferent de situație eu sunt aici cu ei, îi iubesc pe acești copii. Tot timpul când au avut nevoie de un sfat, de orice, am fost aici.
Tavi Popescu și-a demonstrat valoarea. Îi trebuia doar încredere. Le-am zis la băieți că o să marcăm din fază fixă și așa a fost. Mă bucur că se încurajează și au încredere în ei. Dawa își șterge din greșeli cu reușitele pe care le are. Și-a făcut treaba, nu am luat gol.
Cine a fost convocat merită, cine nu, nu. Ne bucurăm pentru ei, să meargă cu plăcere să reprezinte țara. Bucuria e pentru cele 3 puncte, am zis și înainte că aveam nevoie enorm de victorie pentru a sta cât de cât liniștiți", a declarat Mihai Pintilii.
Pentru roș-albaștri urmează, pe 1 decembrie, restanța cu FC Botoșani, contând pentru a șasea etapă a campionatului, SuperLiga urmând a se relua în weekend-ul 3-4 decembrie, când FCSB va juca acasă cu CS Mioveni.
Pe ce loc termină FCSB sezonul 2022/23 al SuperLigii?
Turneul Campionilor se desfășoară în perioada 13-20 noiembrie și poate fi urmărit pe Eurosport, site-ul Eurosport.ro și aplicația Eurosport, care poate fi descărcată din App Store sau Magazin Play.
picture

Ultimul mare eveniment al anului, Turneul Campionilor, se vede pe Eurosport între 13-20 noiembrie

Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Meciuri asemănătoare
Promo
Promo