Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Toni Petrea a vorbit despre posibila despărțire de FCSB: "Orice joc poate fi decisiv"

Bianca Dumitru

Actualizat 23/07/2022 la 18:00 GMT+3

FCSB a avut un start slab de sezon, nereușind nicio victorie în primele două partide oficiale din stagiunea 2022/23. Înaintea derby-ului cu Rapid, antrenorul roș-albaștrilor a vorbit despre situația sa de la echipă.

Toni Petrea

Credit imagine: Eurosport

FCSB nu a reușit să câștige niciuna dintre primele două partide ale acestui sezon, iar pentru echipa lui Toni Petrea urmează două dueluri mai dificile.
Duminică, roș-albaștrii vor juca pe terenul celor de la Rapid, în a doua etapă a SuperLigii, iar joi vor primi vizita celor de la FC Saburtalo Tbilisi, într-un retur decisiv pentru calificarea în turul 3 preliminar al Conference League.
După eșecul din Georgia, scor 1-0, s-a vorbit despre o posibilă schimbare de antrenor la FCSB. Toni Petrea a comentat aceste zvonuri, recunoscând că se aștepta să fie adusă demiterea în discuție.
Tehnicianul nu a ascuns că resimte o presiune, dar a spus că va încerca să-și facă treaba foarte bine pentru ca șefii să nu simtă nevoia de a-i aduce un înlocuitor.
"E firesc, în momentul în care echipa nu câștigă, primul vizat este antrenorul. Nu mă gândesc până acolo. Nu mă interesează ce se propune, mă refer la nume de antrenori. Vreau să îmi fac treaba cât mai bine, cât pot.
Conducerea va decide dacă îmi fac treaba cum trebuie. La FCSB, orice joc poate fi decisiv. Există mereu presiune, datorită numelui, locului unde suntem, publicului. E normal să fie așa. Dacă nu poți să te adaptezi, nu are sens să continui", a declarat Toni Petrea, la conferința de presă dinainte celei de-a doua etape a SuperLigii.
Citește și:

Toni Petrea a dezvăluit ce se întâmplă cu Valentin Crețu

Antrenorul a vorbit și despre situația lui Valentin Crețu, despre care s-a spus că a fost într-un conflict cu staff-ul tehnic al celor de la FCSB, la primul antrenament de după meciul cu "U" Cluj, lipsind ulterior din lotul pentru partida tur cu Saburtalo.
Toni Petrea a spus că nu a existat nicio neînțelegere cu fotbalistul, absența sa din Georgia fiind cauzată de o accidentare, care îl va mai ține departe de teren încă trei săptămâni.
"Vali Crețu nu și-a permis și nu își va permite niciodată așa ceva, am citit că a înjurat staff-ul, nu există așa ceva. Total greșit, nu a fost exclus din lot că ar fi înjurat, ci e doar accidentat, are o întindere, se pare că îl va ține o lună de zile, a stat o săptămână deja", a adăugat Toni Petrea.
Pentru FCSB urmează duminică seară, de la ora 21:30, duelul cu Rapid, iar joi, de la ora 20:30, returul cu FC Saburtalo Tbilisi, în care roș-albaștrii trebuie să dea totul pentru a anula victoria georgienilor din tur (1-0) și a obține calificarea în turul 3 preliminar al Conference League.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Promo
Promo