Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

U Cluj - Sepsi 0-1 | Meciul a fost marcat de întreruprea de 10 minute, din cauza scandărilor fanilor

Nicu Savin

Actualizat 22/08/2022 la 20:02 GMT+3

Partida dinre U Cluj și Sepsi Sf.Gheorghe a fost întreruptă aproximativ 10 minute. Sebastian Colțescu a luat decizia ca urmare a scandărilor xenofobe ale fanilor clujeni, care au aruncat și cu obiecte pirotehnice în teren. Partida s-a reluat, dar suporterii "Șepcilor Roșii" trebuie să fie atenți, deoarece la o nouă abatere meciul ar putea fi oprit definitiv.

Sebastian Colțescu

Credit imagine: Getty Images

UPDATE | Partida plină de tensiune de la Cluj-Napoca s-a terminat cu victoria celor de la Sepsi, scor 1-0. Unicul gol al întâlnirii a fost marcat de Mario Rondon, în minutul 52.
În urma acestui succes, echipa lui Cristiano Bergodi a ajuns la 10 puncte în clasament și ocupă momentan locul 3, după Rapid (12 p) și FC Botoșani (11 p). De partea cealaltă, U Cluj a rămas fără victorie și are numai două puncte în 6 etape, fiind pe locul 15, iar scaunul lui Erik Lincar se clatină din ce în ce mai tare.
În etapa următoare, Sepsi va juca acasă cu Rapid, iar U Cluj se va deplasa la Voluntari.
Știrea inițială
U Cluj și Sepsi Sf.Gheorghe se înfruntă la această oră în penultima partidă din etapa a 6-a a Supeligii. Partida de pe Cluj Arena a fost oprită în minutul 25 pentru aproximativ 10 minute. Motivul a fost comportamentul neadecvat al fanilor gazdelor.
Conform gsp.ro, suporterii lui "U" au scandat sloganuri xenofobe la adresa Ungariei și au aruncat cu mateirale pirotehnice în teren. Arbitrul partidei este Sebastian Colțescu, iar acesta a fost foarte ferm, a chemat jucătorii la jumătatea terenului și apoi i-a trimis la vestiare.

U Cluj - Sepsi a fost întrerupt timp de 10 minute

În momentul în care și-au dat seama că meciul este oprit, fanii lui U Cluj au început să strige "România, România" și să fredoneze "Deșteaptă-te române". Mai mulți jucători ai lui Lincar le-au încercat să-i calmeze pe fanii, dar totul a fost în zadar.
În cele din urmă, meciul s-a reluat și se pare că fanii și-au dat seama de gravitatea situației și își încurajează normal echipa favorită, renunțând la scandările anterioare. Riscul este unul imens pentru cei de la U Cluj, deoarece la o nouă abatere meciul ar putea fi oprit definitiv și gazdele ar putea pierde cu 3-0 la masa verde. De altfel, acest anunț a fost făcut și de crainicul stadionului, care i-a rugat pe suporteri să se oprească până nu va fi prea târziu.
Sebastian Colțescu a fost implicat anul trecut într-un scandal monstru legat de rasism, la meciul dintre PSG și Istanbul Basaksehir din Champions League. Poate și de aceea oficialul a fost atât de ferm, dorind să ofere o dovadă că nu acceptă scandări rasiste la meciurile pe care le arbitrează, iar acuzele care i s-au adus după celebrul meci de pe Parc de Princes au fost nefondate.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Meciuri asemănătoare
Promo
Promo