Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Universitatea Craiova întoarce scorul cu UTA. Markovic și Koljic păstrează punctele în Bănie

Maria Olteanu

Actualizat 10/03/2023 la 22:37 GMT+2

Universitatea Craiova s-a impus cu 2-1 în fața celor de la UTA Arad, în ultima etapă a sezonului regulat. Arădenii au condus la pauză, dar Markovic și Koljic au întors scorul în repriza secundă.

Univ Craiova - UTA Arad, foto: Facebook UCV

Credit imagine: facebook

Universitatea Craiova a primit-o pe teren propriu pe UTA Arad, în ultima etapă a sezonului regulat, oltenii cu șansa de a o egala pe FCSB în cazul unui succes.
Ambele echipe au avut moral înaintea confruntării din Bănie: Craiova câștigase la Ploiești, cu Petrolul, UTA pe teren propriu, cu FCSB.
Prima repriză s-a menținut sub semnul echilibrului, însă arădenii au dat lovitura la capătul primelor 39 de minute de joc. După un corner executat la poarta lui Laurențiu Popescu, Batha a scăpat din marcajul lui Ndong și a înscris cu capul, pentru 1-0 în favoarea oaspeților, care au intrat în avantaj la cabine.
Oltenii au revenit de la vestiare cu dorința de a întoarce scorul, lucru care s-a și întâmplat. Craiovenii au restabilit egalitatea în minutul 52. Vătăjelu i-a pasat lui Markovic, care a înscris cu un șut de la marginea careului, deviat de Erico Da Silva în drumul spre poartă.
Elevii lui Eugen Neagoe au preluat conducerea pe tabelă în minutul 65, atunci când Crețu l-a găsit perfect pe bosniacul Elvir Koljic, care a făcut 2-1 pe tabelă.
Până la final, cele două formații au continuat să își creeze ocazii, arădenii au luat la țintă și transeversala în minutul 86, dar Rivaldinho a fost la post și a respins de pe linia porții în ultimul moment.
Finalul meciului a adus o nouă fază grea la poarta lui Popescu, UTA fiind în căutarea egalării, din dorința de a pleca măcar cu un punct din Bănie.
Momentul a fost analizat în camera VAR, dar nu s-a mai dictat nimic, iar oltenii au câștigat cu 2-1 și revin pe locul 4 cel puțin până la meciul celor de la Rapid, în fața liderului Farul.
CITEȘTE ȘI:

Universitatea Craiova - UTA Arad | Echipele de start

  • Universitatea Craiova: L. Popescu - Vătăjelu, Zajkov, Raul Silva, Ndong - Mateiu, Screciu - Ișfan, Baiaram, A. Ivan - J. Markovic. Rezerve: D. Lazar, Vlădoiu, Mitrea, Al. Crețu, D. Sala, Roguljic, Cîmpanu, Rivaldinho, Koljic. Antrenor: Eugen Neagoe
  • UTA Arad: Kucher - Abeid, Erico, Benga, Roger - R. Pop, Idriz Batha, Cascini, Willie Barbosa - Postolachi, Milosevic. Rezerve: Balauru, Dobrescu, Isac, P. Anton, Otele, Stahl, Hoxhallari, Pașcalău, Chindriș. Antrenor: Laszlo Balint
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo