Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Mihalcea a anunțat care e obiectivul Unirii Slobozia, după promovarea în SuperLigă! Unde va juca echipa

Bianca Dumitru

Publicat 25/04/2024 la 17:03 GMT+3

Unirea Slobozia a obținut matematic promovarea în SuperLigă, după ce s-a impus cu 1-0 în deplasarea de la Mioveni. După ce și-a adjudecat biletul pentru prima ligă, antrenorul Adrian Mihalcea a dezvăluit care este obiectivul său pentru următorul sezon și a anunțat ce se va întâmpla cu stadionul echipei.

Adrian Mihalcea

Credit imagine: facebook

Unirea Slobozia este prima echipă care a promovat în SuperLigă în acest sezon. Ialomițenii și-au asigurat accederea în primul eșalon grație victoriei cu scorul de 1-0 pe terenul celor de la CS Mioveni, din meciul contând pentru etapa a 6-a a play-off-ului Ligii secunde.
Formația lui Adrian Mihalcea este lider în clasament și nu mai poate fi ajunsă de celelate 3 echipe cu drept de promovare: Csikszereda, Gloria Buzău și CS Mioveni (Corvinul Hunedoara și CSC Șelimbăr îi pot întrece pe ialomițeni, dar nu au licența pentru SuperLigă).
După obținerea promovării, antrenorul ialomițenilor a dezvăluit care este obiectivul echipei sale în primul sezon în prima ligă a României. Adrian Mihalcea a spus că își propune să mențină formația în primul eșalon, acesta fiind de obicei obiectivul echipelor nou-promovate.
Tehnicianul a punctat că știe care sunt diferențele dintre cele două ligi și că de aceea nu-și propune lucruri uriașe, deși vrea să facă și unele transferuri potrivite.
De asemenea, Mihalcea a anunțat că Unirea va juca pe propriul stadion în SuperLigă, pentru că acesta va fi modernizat începând de luna viitoare, lucrările urmând a fi gata până în toamnă.
Citește și:

Mihalcea a anunțat obiectivul Unirii Slobozia, după promovarea în SuperLigă

"Am intrat în istorie, chiar dacă lăsăm partea financiară la o parte. Rămânem în istorie și pentru Slobozia contează enorm.
Noi vom juca la Slobozia poate de la sfârșitul lui septembrie. De la începutul lunii mai începe modernizarea stadionului. Practic, am vrut să le dăm suporterilor o bucurie. Aici am fost puternici, aici ne-am conturat victoriile și aici vrem să jucăm. Ne dorim și de aceea se fac eforturi. Se va construi și o bază sportivă, până în luna august va fi terminată.
Vor fi schimbări, știu ce înseamnă Liga 1 și diferențele de Liga 2. O nou-promovată își dorește să reziste în primul an. Mereu nou-promovata are acest obiectiv. Ca și buget și comunitate, cam acolo ne aflăm și noi.
Noi ne-am creionat lotul în iarnă și în perspectiva unei promovări. Mergem pe omogenitate, dar avem nevoie de jucători de altă valoare și cu experiență în Liga 1.
Ceea ce simt eu pentru Dinamo nu mă duce gândul la a retrograda din nou. Îmi doresc enorm să joc cu Dinamo în Liga 1", a declarat Adrian Mihalcea, potrivit Digi Sport.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo