Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

S-a terminat ședința la Rapid! NU plătește Bergodi. Jucătorii, vizați: "Veți vedea foarte repede măsurile"

Maria Olteanu

Publicat 07/04/2024 la 17:53 GMT+3

Cristiano Bergodi este sub o presiune enormă, în urma rezultatelor extrem de slabe de la începutul play-off-ului. Italianul a avut duminică o ședință cu oamenii din conducere, iar viitorul acestuia este sigur pe bancă. Unii jucători ar urma însă să plece de la Rapid, din cauza atitudinii pe care au arătat-o.

Rapid

Credit imagine: Getty Images

CFR Cluj "a făcut legea" pe Giulești, în meciul din cadrul etapei a 3-a a play-off-ului Superligii. Ardelenii au intrat cu 4-0 la pauză, în urma unui hat-trick al lui Daniel Bîrligea și a unui gol marcat de Cristi Manea. În repriza a doua, gazdele, care erau deja în genunchi după 45 de minute de coșmar, au marcat golul de onoare, dar degeaba, pentru că dezamăgirea a fost uriașă.
În urma acestui rezultat, Rapid a ajuns la cea de-a treia înfrângere consecutivă în play-off, iar titlul pare acum doar o utopie.
În acest context, fanii giuleșteni nu au mai suportat să vadă cum echipa lor este dezmembrată pe teren și au cerut demisia antrenorului Bergodi. Italianul a fost extrem de corect la finalul jocului și a admis că suporterii au suficiente motive pentru a vrea pe altcineva la cârma echipei, analizând rezultatele extrem de slabe, într-un moment în care Rapidul spera să intre în lupta la titlu.
În cursul zilei de duminică, șefii giuleștenilor au avut o întâlnire cu Bergodi, pentru a decide dacă vor continua sau nu colaborarea.

Bergodi rămâne, unii jucători vor pleca

În urma discuției avute după eșecul usturător cu CFR, Dan Șucu a decis să meargă tot pe mâna italianului și la partidele viitoare.
Acesta consideră că Bergodi nu este singurul vinovat pentru declinul echipei și este de părere că unii jucători au tratat mult prea superficial meciurile, motiv pentru care s-a ajuns într-o astfel de situație.
Finanțatorul Rapidului pare decis să schimbe strategia fotbalului românesc și să nu îl mai găasească vinovat pe antrenor, pentru o serie de înfrângeri. De această dată, Șucu i-a luat în vizor pe jucători și a anunțat că va lua măsuri în cel mai scurt timp.
"Cristiano Bergodi este și rămâne antrenorul Rapidului. Nu e în primul rând o problemă pură 100% din punct de vedere al antrenorului, cât o problemă a unora dintre jucători, care nu mai arată în ultima perioadă mentalitate.
Care au o atitudine de blazare față de Rapid, față de culorile rapidiste, față de suporteri, în ciuda condițiilor ideale pe care le au asigurate la clubul nostru.
Veți vedea foarte repede măsurile pe care le vom lua în acest sens", a spus Dan Șucu după ședința care a avut loc duminică, potrivit Fanatik.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo