Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

"U" Cluj e la 90 de minute de play-off! Pe cine a remarcat Sabău după succesul cu FC Botoșani: "Au fost incredibili"

Bianca Dumitru

Publicat 03/03/2024 la 17:54 GMT+2

Universitatea Cluj a învins-o în această după-amiază pe FC Botoșani, scor 1-0, într-un meci contând pentru penultima etapă a sezonului regulat al SuperLigii. Echipa lui Ioan Ovidiu Sabău este, astfel, la 90 de minute de calificarea în play-off, iar antrenorul a comentat situația din clasament.

U Cluj - FC Botoșani

Credit imagine: facebook

"U" Cluj a câștigat în această după-amiază, pe teren propriu, duelul cu FC Botoșani, scor 1-0, meci contând pentru a 29-a etapă a SuperLigii, penultima a sezonului regulat.
Daniel Popa a adus victoria echipei sale, înscriind în minutul 21, cu un șut pe jos, din interiorul careului, după o pasă primită de la Ovidiu Bic. Clujenii au mai avut și un gol anulat, în minutul 28.
În urma rezultatului de 1-0, "șepcile roșii" au urcat pe locul 6 în clasamentul SuperLigii, cu 41 de puncte, fiind foarte aproape de calificarea în play-off. "U" are un punct peste FC Hermannstadt și UTA Arad și are nevoie de o victorie în etapa următoare, în meciul cu FC Voluntari, pentru a-și adjudeca unul dintre ultimele două locuri în top 6.
După succesul cu FC Botoșani, Ioan Ovidiu Sabău a vorbit despre parcursul echipei sale și s-a arătat recunoscător în fața suporterilor, care au creat o atmosferă foarte frumoasă, încurajându-și favoriții.
Tehnicianul clujenilor a spus că nu vrea ca jucătorii săi să se entuziasmeze foarte tare, dorindu-și să obțină mai întâi și ultimele puncte necesare calificării în play-off, dar a precizat că are mare încredere în forța echipei lui.
Citește și:

"U" Cluj, la o victorie de play-off-ul SuperLigii

"E un progres, suntem acolo, aproape. N-ai cum să nu apreciezi astfel de oameni, care vin în tribune. Au fost incredibili. Acum, ne putem bucura câteva zile și să pregătim liniștiți jocul viitor, care e decisiv. Nu ne-am îndeplinit niciun obiectiv, suntem acolo, în cursa pentru play-off.
Trebuie să pregătim jocul următor. N-am putut să stăm relaxați, parcă și cei din tribune se uitau la meci nu ca suporteri, ci ca specialiști, era tensiune, să nu fie nicio greșeală.
Nu (n.r. nu știe când a fost ultima dată Universitatea Cluj în top 6 la finalul unui sezon). Înseamnă că toți cei care suntem aici progresăm.
Nu cred că e momentul să ne entuziasmăm peste măsură. Nu sunt copii, sunt jucători cu experiență, care înțeleg care fără victorie, sau egal posibil, dezamăgirea ar fi mare. I-am făcut iar pe oameni să creadă în noi și, dacă nu te califici... Sper să nu se întâmple.
Cred foarte mult în acești jucători, e o perioadă în care trebuie să-i refac din punct de vedere fizic. Nu trebuie să ne mulțumim cu ce am obținut până în momentul de față, ci să ne calificăm în play-off", a declarat Ioan Ovidiu Sabău.
Duelul dintre FC Voluntari și "U" Cluj, din ultima etapă a sezonului regulat al SuperLigii, este programat vineri seară, de la ora 20:00, când se vor mai disputa alte 4 partide.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Meciuri asemănătoare
Promo
Promo