Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Un mijlocaș al Rapidului poate ajunge din vară la o rivală din play-off! Nu mai face parte din lot

Daniel Kerekes

Actualizat 22/04/2024 la 13:47 GMT+3

Alexandru Albu este ca și plecat de la Rapid. Mijlocașul defensiv al giuleștenilor va intra în ultimele două luni de contract, iar conducerea echipei vișinii nu îi va prelungi înțelegerea. Acesta ar fi în discuții cu o altă echipă din play-off.

Alexandru Albu, Andrei Borza (Rapid)

Credit imagine: facebook

Rapid București se va despărți de Alexandru Albu la finalul acestui sezon. Mijlocașul defensiv de 30 de ani se află în ultimele luni de contract alături de giuleșteni, iar conducerea nu i-a făcut vreo oferă de prelungire. Astfel, acesta a început să-și carute o nouă echipă.

Albu a fost scos din lotul Rapidului de către Bogdan Lobonț, iar acesta nu va mai evolua până la finalul sezonului. Până în acest punct, Albu a bifat 32 de prezențe în tricoul vișiniu, în acest sezon. De la startul play-off-ului, acesta a evoluat în doar 3 partide.

Citește și:

Alexandru Albu ar putea ajunge la Sepsi


Mijlocașul cu o selecție la echipa națională ar putea ajunge din vară la o rivală a Rapidului din play-off, Sepsi Sf. Gheorghe, conform orangesport.ro. Cu toate acestea, agentul fotbalistului a negat că acesta ar fi semnat deja cu Sepsi:

"Suntem în discuții cu cluburi din România și din Arabia Saudită, Grecia, Turcia și Cipru! Nu ne grăbim ca sa semnam! Perioada de transferuri din vara este lunga, asa ca avem timp! Alex, nu duce lipsa de oferte!", a declarat Mihai Stan, citat de GSP"

Alexandru Albu a ajuns la Rapid în iulie 2021 sub formă de împrumut de la Concordia Chiajna. Acesta a fost cumpărat definitiv un an mai târziu, pentru suma de 150 de mii de euro. În perioada petrecută la Rapid, Albu a bifat 103 prezențe și a marcat 12 goluri.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Promo
Promo