Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Șeful CCA, verdict clar la golul anulat Rapidului în derby-ul cu FCSB! Analiza lui Vassaras

Bianca Dumitru

Actualizat 22/04/2024 la 12:45 GMT+3

FCSB și Rapid au remizat, scor 2-2, sâmbătă seară, în derby-ul de pe Arena Națională, contând pentru etapa a cincea a play-off-ului SuperLigii. Președintele CCA, Kyros Vassaras, a comentat una dintre cele mai controversate faze ale partidei, dându-le dreptate arbitrilor.

FCSB - Rapid

Credit imagine: facebook

FCSB și Rapid au terminat la egalitate, scor 2-2, meciul de sâmbătă seară, de pe Arena Națională, duel contând pentru etapa a cincea a play-off-ului SuperLigii.
Partida, care s-a disputat în fața unui număr record de spectatori, nu a fost lipsită de faze controversate. Ambele echipe au avut câte un gol anulat, cel al lui Hasani fiind îndelung comentat.
Giuleștenii au fost nemulțumiți că reușita kosovarului a fost anulată, considerând că arbitrii au greșit. Președintele CCA s-a implicat în această discuție și a venit cu un verdict în această dimineață.
Kyros Vassaras a analizat faza golului din minutul 24 și a spus că arbitrii au luat o decizie corectă, cauza invalidării reușitei fiind offside-ul.
"În cursul acestui atac, un jucător trage către poartă, iar coechipierul său e într-o poziție clară de offside, exact pe direcția mingii. Acesta face un gest evident foarte aproape de minge, iar fără săritura sa urma să fie atins de balon.
El se află aproape de portarul advers, în careul mic, iar acțiunea sa are un impact clar asupra portarului, așa cum spun Legile Jocului. Împiedică abilitatea portarului de a interveni.
Arbitrul și arbitrul asistent decid corect că este offside, iar golul e anulat. VAR confirmă decizia din teren în mod corect", a declarat Kyros Vassaras, conform site-ului FRF.
Citește și:

SĂPUNARU, SUPĂRAT PE TOATĂ LUMEA DUPĂ 2-2 CU FCSB

După meciul dintre FCSB și Rapid, Cristi Săpunaru a fost extrem de nervos, luându-i în colimator atât pe cei din camera VAR, cât și pe colegii săi, care nu și-au dorit mai mult acest succes.
Căpitanul giuleștenilor s-a arătat nemulțumit de jocul prestat de echipa sa și a subliniat faptul că echipa trebuie să arate altfel în viitor dacă vor să emită pretenții de a termina pe poziția secundă.
"VAR-ul în România e penibil! Penibil, penibil, ăsta e cuvântul. Nu avem camere suficiente pentru a vedea o reluare. Dar nu voi comenta arbitrajul, doar meciul.
Într-un derby se poate întâmpla orice. E un plus de agresivitate. Păcat că s-a terminat doar egal. Băieții au muncit mult. Suntem obligați să ne revenim, altfel nu ne putem bate pentru locul 2. Cred foarte mult în acest grup. Și-au dat seama că suntem la Rapid, la o echipă mare.
Dacă noi nu ne revenim, poate veni orice antrenor. Și el va fi schimbat dacă noi nu facem ce trebuie", a declarat Cristi Săpunaru.
În urma acestei remize, FCSB a ajuns la 45 de puncte, fiind la 11 puncte de Universitatea Craiova, iar Rapid are 29 de puncte și este pe locul 5.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Meciuri asemănătoare
Promo
Promo