Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Un nou pas greșit pentru Farul! Campioana a reușit doar un egal cu UTA

Eurosport
DeEurosport

Publicat 16/12/2023 la 16:13 GMT+2

Farul Constanța a înregistrat un rezultat de egalitate, scor 0-0, în etapa cu numărul 20 din Superliga. Elevii lui Gheorghe Hagi au jucat în compania celor de la UTA Arad pe Stadionul Municipal din Sibiu și au avut un gol anulat pe motiv de offside.

Farul Constanța

Credit imagine: facebook

Articol scris de Daniel Kerekes
Trupa lui Hagi a început partida în atac și a amenințat poarta lui Florin Iacob pentru prima dată în minutul 2. În urma unei combinații de efect la marginea careului, Rivaldinho l-a servit pe Constantin Budescu într-o poziție ideală, dar șutul decarului a fost blocat de Alexandru Benga.
Arădenii au replicat abia în minutul 27. Elevii lui Mircea Rednic s-au apropiat de deschiderea scorului prin atacantul Eric Omondi. Acesta a recepționat balonul la marginea careului, cu doi adversari în spate. Kenyanul a reușit să scape de marcaj, ajungând într-o poziție bună de finalizare, dar șutul acestuia a fost unul defectuos.
UTA a mai înregistrat o ocazie bună de gol prin același Omondi, care a trecut de Andrei Artean, dar șutul africanului a fost scos de Mihai Aioani, în minutul 39. Până la pauză, oaspeții au avut un gol anulat. Rivaldinho a marcat în minutul 42, dar reușita brazilianului a fost anulată din cauza poziției de offside în care se afla acesta. S-a analizat dacă mingea a ajuns la Rivaldinho de la colegul său, Louis Munteanu, sau de la adversarul Benga.
Citește și:

Farul, "remiză albă" cu UTA Arad

În repriza secundă, Farul a fost aproape să primească o lovitură de pedeapsă. Arbitrii din camera VAR au analizat o fază la care s-a pus problema dacă Ibrahima Conte a deviat cu mâna șutul lui Budescu. Până la urmă, jocul s-a reluat fără lovitură de la 11 metri.
A doua parte a meciului nu a avut ocazii notabile de gol, iar al treilea meci al etapei 20 a Superligii s-a încheiat cu un "egal alb", la fel ca meciul de ieri, dintre Petrolul Ploiești și Rapid. Un singur gol s-a marcat până acum în această etapă, de către Vladislav Blănuță, în meciul dintre FC Voluntari și FC U Craiova.
Această remiză nu ajută în niciun fel echipa lui Gheorghe Hagi. Farul are 29 de puncte în clasament și ar putea fi depășită în această seară, dacă FC Hermannstadt o învinge pe FCSB, în deplasare. Campioana României încă are emoții în privința calificării în play-off, fiind în luptă directă cu Universitatea Cluj, FC Hermannstadt, Petrolul Ploiești și Sepsi Sf. Gheorghe. Cele 5 echipe sunt despărțite de doar 3 puncte în acest moment.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Promo
Promo