Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

OFICIAL: Achraf Hakimi a semnat cu Inter pe 5 ani! Suma de transfer plătită de "nerazzuri"

Cosmin Cioboata

Publicat 02/07/2020 la 18:55 GMT+3

Achraf Hakimi a semnat cu Inter Milano un contract până în 2025, după ce italienii le-au plătit celor de la Real Madrid suma de 40 milioane de euro.

Achraf Hakimi a semnat cu Inter Milano

Credit imagine: Getty Images

După mai multe discuții apărute în presa internațională în ultima vreme, anunțul oficial a fost făcut în cele din urmă astăzi. Mutarea a fost confirmată pe site-ul oficial al Realului. Pe lângă suma inițială, clubul de pe Santiago Bernabeu ar putea încasa alte 5 milioane de euro din partea lui Inter, din bonusuri de performanță.
Potrivit Gazzetta dello Sport, Hakimi va avea un salariu de 5 milioane de euro pe an la noua sa echipă.

Hakimi a semnat cu Inter Milano

Patronii chinezi ai lui Inter Milano continuă construcția echipei lui Antonio Conte. După aducerea lui Romelu Lukaku și Christian Eriksen, Conte primește o nouă întărire serioasă. Marocanul de 21 de ani, Achraf Hakimi poate rezolva mai multe probleme.
Jucătorul crescut de Real poate juca atât ca fundaș cât și ca extremă, în funcție de sistemul ales de Conte. Cum antrenorul italian preferă 3-4-3, Hakimi este perfect pentru banda dreaptă a liniei de 4 mijlocași.

Hakimi, 73 de apariții pentru Borussia Dortmund

Crescut la Real Madrid, Achraf Hakimi a ajuns la prima echipă a "galacticilor" în 2016. Fundașul dreapta a bifat numai 17 apariții în tricoul "blanco", fiind în cea mai mare parte împrumutat. În sezonul 2016/2017 a evoluat pentru echipa secundă a Realului, iar în 2018 a plecat sub formă de împrumut la Borussia Dortmund, unde a jucat până la finalul sezonului curent.
Internaționalul marocan a bifat 73 de meciuri pentru formația din Bundesliga, a înscris 12 goluri și a oferit 17 assist-uri, reușind să câștige Cupa Germaniei, în 2019.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo