Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Pirlo, luat peste picior de Lineker, după ce a semnat cu Juventus. Ce a scris legendarul jucător

Cosmin Cioboata

Actualizat 09/08/2020 la 21:39 GMT+3

Andrea Pirlo este noul antrenor al lui Juventus, după demiterea lui Maurizio Sarri. Vestea surprinzătoare a ajuns imediat și la urechile lui Gary Lineker, care n-a ezitat să facă o glumă pe seama fostului internațional italian.

Andrea Pirlo, noul antrenor al lui Juventus

Credit imagine: Le Buzz

Fostul atacant de la Barcelona și Tottenham a postat un mesaj ironic pe contul de Twitter, făcând referire la perioada de 9 zile pe care Pirlo a petrecut-o pe banca echipei U23 a lui Juventus.
"Cred că ai avut o primă săptămână nemaipomenită la echipa U23.", a scris Lineker, la scurt timp după ce a fost anunțată numirea lui Pirlo pe banca "bianconerilor".
Astăzi, Andrea Pirlo a postat și el un mesaj pe Twitter, în care a mărturisit că se simte pregătit pentru noua provocare:
"Sunt extrem de fericit și onorat pentru respectul primit din partea lui Juventus. Sunt pregătit pentru această oportunitate minunată.", a scris Pirlo.

Andrea Pirlo este noul antrenor al lui Juventus

Juventus l-a demis pe Maurizio Sarri, după ce "bianconerii" au fost eliminați din optimile UEFA Champions League de Lyon. După mai multe speculații privind viitorul antrenor al lui Juve, oficialii italieni au luat o decizie finală. Andrea Pirlo a fost numit pe banca torinezilor.
Oficialii lui Juventus se bazează pe "credința că Pirlo va putea să conducă echipa spre succes, la debutul său pe banca tehnică":
"Andrea Pirlo va fi noul antrenor al lui Juventus. În vârstă de 41 de ani și născut la Flero (provincia Brescia), Andrea Pirlo a avut o carieră de fotbalist legendară, în care a reușit să câștige tot ce era posibil, începând cu UEFA Champions League și terminând cu Cupa Mondială. De-a lungul celor 4 ani petrecuți ca mijlocaș la Juventus, a devenit campion al Italiei și și-a trecut în palmares o Cupă și două Supercupe.
Astăzi începe un nou capitol în cariera sa. Decizia noastră se bazează pe credința că Pirlo dispune de tot ce are nevoie pentru a conduce, la debutul său pe bancă, o echipă experimentată și talentată și o poate duce spre succes. Pirlo a semnat un contract valabil pe 2 ani, până la data de 30 iunie 2022.", se arată în comunicatul emis de Juventus.
Pirlo a jucat pentru Juventus în perioada 2011-2015, reușind să câștige 7 trofee.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo