Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Ce a scris Gazzetta dello Sport despre Dennis Man, după Parma - Inter 1-2

Cosmin Cioboata

Actualizat 05/03/2021 la 08:35 GMT+2

Parma a fost învinsă de Inter, scor 1-2, în etapa a 25-a din Serie A. Dennis Man și Valentin Mihăilă au jucat câte o repriză în confruntarea cu liderul din Italia.

Dennis Man

Credit imagine: Getty Images

Dennis Man a început în premieră ca titular la Parma, în duelul cu liderul din Serie A, Inter. În minutul 27, fostul atacant de la FCSB a fost placat ca la rugby de Bastoni și a acuzat probleme medicale. Românul părea că va părăsi terenul la scurt timp după lovitura încasată, însă a forțat și a jucat până la pauză.
Man nu s-a mai întors de la vestiare, iar în locul său a fost introdus conaționalul Valentin Mihăilă.
Alexis Sanchez a reușit o "dublă" în debutul reprizei a doua, iar Hernani a redus din diferență în minutul 71. Parma a sperat la un gol egalizator, însă trupa lui Conte a ținut excelent de scor și a obținut victoria.

Ce a scris Gazzetta dello Sport despre Dennis Man, după Parma - Inter 1-2

Prestația promițătoare a lui Dennis Man în meciul cu Inter a fost remarcată inclusiv de celebra publicație Gazzetta dello Sport. Jurnaliștii italieni au scos în evidență cele două faze în care atacantul român a pus în pericol poarta liderului din Serie A.
În minutul 15, Man a căzut în careu după un duel cu Barella. Cei de la Parma au cerut penalty, dar arbitrul n-a acordat. Apoi, în prelungirile primei reprize, Man a reluat periculos cu capul, pe lângă poarta lui Handanovic.
"Inter a avut un meci complicat în fața Parmei, dar în cele din urmă s-a desprins în cursa pentru Scudetto. Fără Cornelius, Gervinho sau Zirkzee, antrenorul D'Aversa a mizat pe o formulă cu Man și Karamoh în atac.
Dennis Man și oamenii aflați pe banca Parmei au cerut un penalty în minutul 15, după un duel al românului cu Barella. Faza a fost verificată de VAR, s-a constatat că nu a fost niciun fault și jocul a continuat. Ambele formații au avut ocazii importante în finalul primei reprize, prin Man și Lukaku. Amândoi puteau înscrie cu câte o lovitură de cap, însă la vestiare s-a intrat cu scorul de 0-0.
D'Aversa a fost nevoit să-l schimbe pe Man la pauză, acesta fiind foarte afectat după ciocnirea cu Bastoni din prima repriză. În locul său i-a acordat încredere lui Mihăilă. Inter s-a impus în final și nu a făcut un pas greșit în cursa pentru titlu. Pentru Parma urmează un alt meci dificil, cu Fiorentina", a notat Gazzetta dello Sport.

Nota primită de Dennis Man, după ce a jucat o repriză în meciul Parma - Inter 1-2

La final, Sofa Score i-a oferit lui Man nota 6,8. În cele 45 de minute petrecute pe teren, internaționalul român a avut 15 pase reușite, 2 șuturi și 26 de atingeri.
Cifrele lui Dennis Man în meciul Parma - Inter 1-2:
  • Minute jucate: 45
  • Pase reușite: 15
  • Pase greșite: 1
  • Șuturi expediate: 2
  • Dueluri câștigate: 4
  • Atingeri: 26
  • Faulturi comise: 0
  • Nota: 6.8
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo