Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Cei 4 jucători care vor rămâne 100% la Juventus după "revoluția" anunțată în vară!

Cosmin Cioboata

Actualizat 11/03/2021 la 11:57 GMT+2

Juventus a fost eliminată marți de FC Porto în optimile UEFA Champions League, iar în presa internațională au fost lansate zvonuri legate de viitorul campioanei Italiei. Mai precis, este așteptată o "revoluție" la Torino, în urma căreia ar putea pleca atât Andrea Pirlo, cât și Cristiano Ronaldo.

Chiesa esulta durante Juventus-Porto - Champions League 2020/2021 - Getty Images

Credit imagine: Getty Images

Juventus a ieșit din cursa pentru trofeul UEFA Champions League și nici în campionat nu stă foarte bine. "Bianconerii" se află abia pe locul 3 în Serie A, la 10 puncte în spatele liderului Inter.
Formația lui Andrea Pirlo n-a reușit să întoarcă soarta calificării în returul optimilor Champions League, în fața lui FC Porto, iar eliminarea prematură va declanșa o "revoluție" la Juventus.
Ieri, presa din Italia anunța că Andrea Agnelli, CEO-ul lui Juve, va trage linie la finalul sezonului, urmând să fie vânduți și cumpărați mai mulți jucători. De asemenea, s-a vorbit și despre posibilitatea ca Pirlo să fie demis după un singur sezon, iar în locul său să fie instalat Zinedine Zidane.
De asemenea, nu este exclus ca Cristiano Ronaldo, vedeta lui Juventus, să plece de la echipă în vară.
"Avem încă un an de contract, avem timp să vorbim cu Ronaldo dacă este necesar. Prelungirea contractului lui nu este pe ordinea de zi", a spus Fabio Paratici pentru Sky TV, după eliminarea lui Juventus din Champions League.
Contractul lui Ronaldo expiră vara viitoare și, foarte probabil, va fi lăsat să plece încă din vara acestui an, contra unei sume modice.

Cei 4 jucători care vor rămâne 100% la Juventus după "revoluția" anunțată în vară

Celebrul jurnalist Fabrizio Romano, expert în mercato, susține că oficiaii lui Juve vor discuta cu Ronaldo în următoarea perioadă, pentru a-i decide viitorul.
De asemenea, Romano a oferit numele celor 4 jucători pe care board-ul lui Juve vrea să-i păstreze cu orice preț în urma "revoluției" anunțate: Weston McKennie (mijlocaș, 22 de ani), Federico Chiesa (atacant, 23 de ani), Matthijs De Ligt (fundaș, 21 de ani) și Wojciech Szczesny (portar, 30 de ani).
Cei 4 vor reprezenta "scheletul" echipei în procesul de reconstrucție care va începe în vară.
Cât despre Pirlo, Fabrizio Romano anunță că tehnicianul italian ar putea să mai primească o șansă din partea conducerii lui Juventus.

Pogba, înapoi la Juventus?

Contractul lui Pogba cu Manchester United expiră la sfârșitul sezonului viitor, iar impresarul său, Mino Raiola, a afirmat recent că nu exclude o posibilă plecare a francezului.
"Italia este ca acasă pentru Paul. I-ar plăcea să se întoarcă la Juve dar vom vedea ce se va întâmpla după Euro. Paul vrea să joace la cel mai înalt nivel", a declarat Raiola.
Pogba și Raiola au declarat în pre-sezon vara trecută că francezul este pregătit de o nouă provocare, în contextul discuțiilor despre un transfer al său la Real Madrid. Această mișcare nu s-a concretizat pentru că Manchester United a cerut în jur de 195 de milioane de euro pentru mijlocaș.
Acum, Juve mizează pe faptul că "diavolii" vor lăsa mult din preț, în contextul în care în iarna lui 2022 Pogba intră în ultimele 6 luni de contract și poate semna liber de contract.

Aouar, dorit și el de Juventus

În acest sezon, Juventus a arătat că are mari probleme la construcție, mai ales în zona mijlocașilor centrali. Arthur, adus de la Barcelona în locul lui Pjanic, este o dezamăgire, iar echipa are nevoie clar de fotbaliști care să sprijine mai mult atacul.
Chiar dacă Pogba va fi adus, eurosport.co.uk anunță că pe lista italienilor se mai află un nume: mijlocașul lui Lyon, Houssem Aouar.
După sezonul impresionat de Champions League făcut anul trecut, Aouar a devenit țintă pentru mulți granzi ai Europei, dar Lyon a reușit să îl păstreze. Acum îi va fi greu să îl mai țină un an, fotbalistul dorind să facă un pas în față în carieră.
Cotat la 50 de milioane de euro, mijlocașul cu origini algeriene are marele avantaj al vârstei, comparativ cu Pogba (are doar 22 de ani). În plus, e un "arhitect" mai bun al fazelor de atac și apare mai des la finalizare. Spre deosebire de jucătorul lui United, Aouar poate evolua și în flancul stâng, în caz de nevoie, fiind un fotbalist polivalent.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo