Revenit recent pe teren după ce a fost infectat cu COVID, Ronaldo s-a accidentat la gleznă în partida cu Lazio și, cel mai probabil, va lipsi la meciurile naționalei Portugaliei din această lună.
În orice caz, nu accidentarea reprezintă cea mai mare problemă a lui Cristiano Ronaldo la ora actuală, potrivit presei internaționale. Jurnalistul Romeo Agresti, citat de Sport.es, susține că board-ul lui Juventus ia în calcul posibilitatea să se despartă de atacantul lusitan în vara anului 2021 pentru a se elibera de salariul său uriaș - 31 milioane de euro/sezon.

Cristiano Ronaldo s-ar putea despărți de Juventus încă din 2021

Serie A
Din Serie D la Juventus, în doar trei ani! Povestea de film a lui Andrea Cambiaso
05/07/2022 LA 07:29
Contractul curent al lui Cristiano expiră abia în 2022, dar oficialii "bianconerilor" ar putea forța o încheiere a înțelegerii încă de anul viitor. CR7 a fost adus la Torino cu obiectivul principal de a cuceri trofeul UEFA Champions League, iar până acum acest lucru nu s-a întâmplat. Mai mult, în ultimele două sezoane Juve n-a reușit nici măcar să treacă de faza sferturilor de finală.
Cum pandemia de coronavirus a afectat grav bugetele cluburilor din toată lumea, inclusiv pe cel al lui Juventus, italienii se văd nevoiți să ia niște măsuri radicale pentru a regăsi stabilitatea financiară din trecut. Iar eliberarea de salariul celui mai bine plătit jucător din echipă poate fi prima soluție.
Oficialii "bianconerilor" și-ar dori să-și recupereze măcar o parte din suma de 100 milioane de euro plătită în 2018 celor de la Real Madrid pentru Cristiano Ronaldo.

PSG, principala destinație pentru Cristiano Ronaldo

În continuare, PSG rămâne marea favorită să obțină semnătura starului portughez. Potrivit Tuttosport, Ronaldo vrea să continue la cel mai înalt nivel până la vârsta de 40 de ani.
Principala variantă pentru CR7, după despărțirea de Juventus, va fi transferul la campioana Franței, care până atunci ar putea rămâne fără Kylian Mbappe. Oficialii parizienilor sunt fani vechi ai lui Ronaldo și nu vor rata oportunitatea de a-l avea sub comandă, în ciuda vârstei.
În același timp, presa italiană susține că o echipă din China s-a interesat de posibilitatea de a-l aduce pe Ronaldo în viitorul apropiat, iar oferta asiaticilor nu se compară din punct de vedere financiar cu ce a avut până acum pe "bătrânul continent".
Ronaldo nu a spus un "nu" categoric, dar e puțin probabil să aleagă China. Portughezul vrea neapărat să fixeze noi și noi repere în fotbal, la cel mai înalt nivel. Principalul obiectiv va fi să își extindă cât mai mult avansul față de Messi în privința numărului de goluri marcate în Champions League, acolo unde e deja golgheterul all-time.
Serie A
Chiricheș semnează azi cu noul club. Anunțul presei din Italia
30/06/2022 LA 10:57
Serie A
Titlul în Italia, decis de un meci de baraj, în caz de egalitate de puncte
29/06/2022 LA 08:51