Parma a dezvăluit astăzi planurile de a renova complet stadionul Ennio Tardini. Clubul condus de președintele Kyle Krause a colaborat îndeaproape cu primarul orașului, Federico Pizzarotti și arhitectul Alessandro Zoppini pentru a duce la bun sfârșit aceste planuri.
Noua față a stadionului a fost inspirată din cele mai importante atracții turistice din orașul italian.
Planurile au fost prezentate marți iar clubul a distribuit pe contul de Twitter un video care detaliază cum va arăta noua casă a clubului. Viceprimarul Marco Bosi a explicat însă că documentele vor fi depuse oficial abia luna viitoare.
Serie A
Dennis Man, la un pas de revenirea în Serie A! Unde este dorit și în ce condiții se face transferul
08/01/2022 LA 18:59

Dennis Man și Valentin Mihăilă, pe noul Ennio Tardini

”Tardini se află aici de 100 de ani, este un simbol al orașului Parma și al locuitorilor. Am început recent demersurile pentru a ne asigura că va rămâne aici, reimaginat și regenerat, pentru încă un secol”, a afirmat Krause într-un comunicat.
”Vrem să oferim orașului Parma un spațiu modern, multifuncțional, de care se poate bucura toată lumea, iar toată atenția va fi acordată nevoilor cartierului Sunt mândru de acest proiect”, a continuat el.
https://i.eurosport.com/2021/04/06/3024413.jpg
”Visul nostru este să renovăm stadionul și să îl intregăm chiar și mai mult în zona locală și în oraș, să fie un proiect sustenabil și prietenos cu mediul. Vreau să mulțumesc clubului și locuitorilor orașului, este o alianță care ajută pe toată lumea”, a afirmat Krause.
Pe teren, Parma se luptă să evite retrogradarea însă deși Dennis Man a marcat în ultimul meci al echipei, vestea proastă pentru club este accidentarea lui Valentin Mihăilă.
Serie B
"L-a văzut cineva?" Dennis Man, făcut praf de jurnaliștii italieni după ultimul meci al Parmei
12/12/2021 LA 19:56
Fotbal
"A semnat!" Presa internațională anunță transferul lui Dennis Man de la Parma
06/12/2021 LA 16:06