Parma a dezvăluit astăzi planurile de a renova complet stadionul Ennio Tardini. Clubul condus de președintele Kyle Krause a colaborat îndeaproape cu primarul orașului, Federico Pizzarotti și arhitectul Alessandro Zoppini pentru a duce la bun sfârșit aceste planuri.
Noua față a stadionului a fost inspirată din cele mai importante atracții turistice din orașul italian.
Planurile au fost prezentate marți iar clubul a distribuit pe contul de Twitter un video care detaliază cum va arăta noua casă a clubului. Viceprimarul Marco Bosi a explicat însă că documentele vor fi depuse oficial abia luna viitoare.
Serie B
"Pur și simplu devastator!" Ce scrie presa din Italia despre Man și Mihăilă după victoria Parmei
13/09/2021 LA 07:03

Dennis Man și Valentin Mihăilă, pe noul Ennio Tardini

”Tardini se află aici de 100 de ani, este un simbol al orașului Parma și al locuitorilor. Am început recent demersurile pentru a ne asigura că va rămâne aici, reimaginat și regenerat, pentru încă un secol”, a afirmat Krause într-un comunicat.
”Vrem să oferim orașului Parma un spațiu modern, multifuncțional, de care se poate bucura toată lumea, iar toată atenția va fi acordată nevoilor cartierului Sunt mândru de acest proiect”, a continuat el.
https://i.eurosport.com/2021/04/06/3024413.jpg
”Visul nostru este să renovăm stadionul și să îl intregăm chiar și mai mult în zona locală și în oraș, să fie un proiect sustenabil și prietenos cu mediul. Vreau să mulțumesc clubului și locuitorilor orașului, este o alianță care ajută pe toată lumea”, a afirmat Krause.
Pe teren, Parma se luptă să evite retrogradarea însă deși Dennis Man a marcat în ultimul meci al echipei, vestea proastă pentru club este accidentarea lui Valentin Mihăilă.
Serie B
Valentin Mihăilă i-a impresionat pe italieni! Ce așteptări au de la el înaintea etapei din Serie B
10/09/2021 LA 11:55
Serie B
Rivaldo, sfaturi pentru Man și Mihăilă la Parma: "Îi încurajez să se împrietenească cu Buffon"
24/08/2021 LA 12:21