Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Dennis Man și Valentin Mihăilă vor avea ocazia să joace pe un stadion superb. Parma va reface arena

Vlad Dumitrescu

Actualizat 06/04/2021 la 20:04 GMT+3

Dennis Man și Valentin Mihăilă vor evolua pe o ”bijuterie” de stadion. Astăzi Parma a făcut publice planurile pentru renovarea Ennio Tardini.

Dennis Man & Valentin Mihăilă

Credit imagine: Eurosport

Parma a dezvăluit astăzi planurile de a renova complet stadionul Ennio Tardini. Clubul condus de președintele Kyle Krause a colaborat îndeaproape cu primarul orașului, Federico Pizzarotti și arhitectul Alessandro Zoppini pentru a duce la bun sfârșit aceste planuri.
Noua față a stadionului a fost inspirată din cele mai importante atracții turistice din orașul italian.
Planurile au fost prezentate marți iar clubul a distribuit pe contul de Twitter un video care detaliază cum va arăta noua casă a clubului. Viceprimarul Marco Bosi a explicat însă că documentele vor fi depuse oficial abia luna viitoare.

Dennis Man și Valentin Mihăilă, pe noul Ennio Tardini

”Tardini se află aici de 100 de ani, este un simbol al orașului Parma și al locuitorilor. Am început recent demersurile pentru a ne asigura că va rămâne aici, reimaginat și regenerat, pentru încă un secol”, a afirmat Krause într-un comunicat.
”Vrem să oferim orașului Parma un spațiu modern, multifuncțional, de care se poate bucura toată lumea, iar toată atenția va fi acordată nevoilor cartierului Sunt mândru de acest proiect”, a continuat el.
Noul stadion al celor de la Parma
”Visul nostru este să renovăm stadionul și să îl intregăm chiar și mai mult în zona locală și în oraș, să fie un proiect sustenabil și prietenos cu mediul. Vreau să mulțumesc clubului și locuitorilor orașului, este o alianță care ajută pe toată lumea”, a afirmat Krause.
Pe teren, Parma se luptă să evite retrogradarea însă deși Dennis Man a marcat în ultimul meci al echipei, vestea proastă pentru club este accidentarea lui Valentin Mihăilă.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Promo
Promo