Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

După Dennis Man, Parma a anunțat că s-a accidentat și Valentin Mihăilă

Cosmin Cioboata

Actualizat 30/04/2021 la 17:37 GMT+3

Dennis Man a suferit o accidentare musculară gravă și nu va mai evolua pentru Parma în actualul sezon din Serie A. Astăzi, echipa lui Roberto D'Aversa a mai primit o veste proastă. Valentin Mihăilă, celălalt român din lotul Parmei, a acuzat dureri la mușchii adductori și riscă să rateze următorul meci, cu Torino (luni, ora 21:45).

Valentin Mihăilă (Parma)

Credit imagine: Getty Images

Parma continuă să sufere la nivelul lotului. La câteva zile după ce Dennis Man s-a accidentat grav în meciul cu Crotone, scor 3-4, a venit rândul conaționalului Valentin Mihăilă să aibă probleme medicale.

După Dennis Man, Parma a anunțat că s-a accidentat și Valentin Mihăilă

În această dimineață, Parma a anunțat că fostul atacant de bandă al Universității Craiova a acuzat dureri la mușchii adductori, motiv pentru care s-a antrenat separat. Internaționalul român riscă să rateze partida de pe terenul lui Torino, din etapa a 34-a din Serie A, programată luni (ora 21:45).
Mihăilă a mai avut probleme la mușchii adductori și la începutul lunii. Din cauza durerilor respective, românul a ratat meciul cu AC Milan, pierdut de Parma cu 3-1.
Mihăilă a adunat 17 apariții la Parma, din momentul transferului de la Craiova din luna octombrie, în schimbul a 8,5 milioane de euro. Tânărul atacant a marcat 4 goluri și a expediat 2 assist-uri pentru formația lui D'Aversa.

Dennis Man, sezon încheiat la Parma

De cealaltă parte, Dennis Man a bifat 14 meciuri în tricoul Parmei și este greu de crezut că va mai juca în vreo partidă în stagiunea curentă.
Dennis Man a început ca titular meciul dintre cu Crotone, dar a fost înlocuit cu Gervinho în minutul 20 din cauza unei accidentări. Clubul a emis un comunicat în care a oferit informații despre gravitatea accidentării internaționalului român.
"Dennis Man a fost supus testelor medicale, care au arătat o leziune musculară de înalt grad la coapsa stângă. Jucătorul a început deja tratamentul adecvat.", se arată în comunicatul emis de Parma.
Presa italiană notează că o astfel de accidentare necesită o pauză de cel puțin 20 de zile, astfel că Man are șanse mici să mai joace vreun meci în acest sezon. În Serie A, mai sunt de disputat doar 5 etape, ultima fiind programată pe data de 23 mai.
Dennis Man a jucat 14 meciuri în Serie A pentru Parma, marcând 2 goluri și oferind un assist. Evoluțiile românului au atras atenția unor cluburi mai importante din Italia, presa scriind că acesta ar putea face pasul la o altă formație din Serie A chiar în vară, la doar jumătate de an de la transferul de la FCSB.
Parma este cu un picior în Serie B. "Cruciații" sunt pe locul 19, la 11 punte distanță de Cagliari, prima echipă clasată deasupra liniiei retrogradării. Parma are nevoie de o minune pentru a rămâne în Serie A și în sezonul următor. Primul pas ar fi o victorie în etapa următoare, contra lui Torino. În cazul oricărui alt rezultat va fi imposibil ca formația lui Man și Mihăilă să mai spere la salvare.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo