După ce ieri a apărut informația că Beckham își dorește să-l aducă pe atacantul lui Juventus în MLS, astăzi s-a aflat că starul argentinian a ajuns la un numitor comun cu clubul din Miami.

Serie A
Juventus s-a impus categoric în meciul cu Sampdoria, la debutul lui Pirlo pe banca tehnică
ACUM 2 ORE

Higuain este unul dintre jucătorii pe care Andrea Pirlo, noul tehnician al lui Juventus, a anunțat că nu se va baza în următorul sezon. Atacantul argentinian, cotat la 15 milioane de euro de transfermarkt.com, mai are contract cu "bianconerii" până vara viitoare. Totuși, oficialii torinezi l-au trecut deja pe lista de transferuri deoarece salariul său uriaș - 7,5 milioane de euro/sezon - este considerat nepotrivit pentru evoluțiile din ultima perioadă.

Higuain, starul lui Juventus, s-a înțeles cu Inter Miami, echipa lui David Beckham

Rămâne ca Juventus și Inter Miami să se înțeleagă asupra sumei de transfer, pe care, cel mai probabil, David Beckham o va achita. Indiferent de cifrele stabilite, campioana Italiei va fi departe de a-și recupera suma plătită în 2016 pentru Higuain - 90 milioane de euro.

De-a lungul carierei, Higuain a mai evoluat la River Plate, Real Madrid, AC Milan (împrumut) și Chelsea (împrumut). Atacantul ajuns la 32 de ani a cucerit 14 trofee de-a lungul timpului, printre care se numără 3 titluri în La Liga și 3 în Serie A. De asemenea, internaționalul argentinian a ajuns și într-o finală de UEFA Champions League. Se întâmpla în sezonul 2016/2017, când Juve a fost învinsă de Real Madrid, la Cardiff.

Higuain a bifat și 75 de apariții la naționala Argentinei, reușind să marcheze 31 de goluri. Alături de prima reprezentativă sud-americană, atacantul lui Juventus a ajuns până în finala Cupei Mondiale din 2014, dar și în alte două finale de la Copa America, în 2015 și 2016.

Serie A
Juventus a anunțat ce se întâmplă cu transferul lui Suarez. Reacția oficială a campioanei Italiei
ACUM 3 ORE
Serie A
Un jucător de top, fost campion al Spaniei, va fi coleg cu Răzvan Marin la Cagliari
18/09/2020 LA 18:39