Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Ibrahimovic și-a decis viitorul! Unde va juca starul suedez în sezonul următor. Anunțul italienilor

Cosmin Cioboata

Actualizat 27/08/2020 la 22:39 GMT+3

Zlatan Ibrahimovic își va prelungi contractul cu AC Milan până în iunie 2021, potrivit jurnalistului Fabrizio Romano, de la Sky Sport Italia.

Zlatan Ibrahimovic, starul lui AC Milan

Credit imagine: Getty Images

În ultima vreme s-a tot discutat despre viitorul lui Ibrahimovic, revenit pe San Siro în iarnă. Potrivit sursei citate, atacantul de 38 de ani va mai evolua la formația italiană încă un an.
"Ibrahimovic a ajuns la un acord cu AC Milan și va semna prelungirea contractului până în iunie 2021.", a scris Fabrizio Romano, același jurnalist care a anunțat, printre altele, și numirea lui Andrea Pirlo pe banca lui Juventus, în urmă cu 3 săptămâni.

Ibrahimovic a marcat 10 goluri în sezonul trecut, pentru AC Milan

Odată cu sosirea lui Ibrahimovic în iarna trecută, AC Milan a înregistrat rezultate din ce în ce mai bune. Suedezul a contribuit la 16 goluri în Serie A și Cupa Italiei, marcând de 11 ori și oferind 5 pase decisive, în 20 de apariții. AC Milan a încheiat pe locul 6 în Serie A și va evolua în turul 2 din UEFA Europa League.
Ibrahimovic a revenit pe San Siro în luna ianuarie, după aventura din Statele Unite, de la LA Galaxy. Suedezul a mai evoluat la AC Milan în sezonul 2010/2011, în care a cucerit titlul în Serie A și Supercupa Italiei.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo