Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Ionuț Radu, una din paradele sezonului în Serie A. Reacția celor de la Gazzetta dello Sport

Cristian Mihală

Actualizat 25/11/2019 la 23:40 GMT+2

Ionuț Radu a avut una dintre intervențiile sezonului, în Serie A. Românul a scos fantastic, cu piciorul, după ce respinsese în față o lovitură liberă.

radu

Credit imagine: Eurosport

Românul de la Genoa a făcut din nou o partidă bună contra lui Spal, în deplasarea încheiată la egalitate, 1-1. Pe finalul primei reprize, Radu a respins o lovitură liberă în față, fiind mascat, însă și-a recuperat imediat mica greșeală.
Reca a apărut la finalizare, însă jucătorul nostru a respins uluitor, cu piciorul, un șut pe care scria "gol".
"Ce nebunie, intervenție incredibilă a lui Ionuț Radu. Românul a fost foarte bun și a avut o intervenție grozavă, cu piciorul", a notat Gazzetta dello Sport.
În cele din urmă, Ionuț Radu a luat gol din penalty, după ce Criscito a faultat în careu. Deși goalkeeperul "grifonilor" a ghicit colțul și chiar a atins mingea, șutul lui Petagna a scuturat plasa. Din fericire, Genoa a revenit după doar două minute în joc, grație reușitei lui Sturaro.
Spal - Genoa s-a terminat 1-1, după un meci în care Radu a avut șase intervenții decisive. După 13 etape, grifonii sunt pe loc retrogradabil, 18, cu doar 10 puncte acumulate.

Ionuț Radu, meci mare și în etapa precedentă, cu Napoli

Românul nostru a fost, înainte de pauza competițională, eroul lui Genoa, pe San Paolo, într-o remiză albă.
În fața internaționalului nostru au stat vedetele lui Ancelotti, care însă au moralul afectat după seria de rezultate neconvingătoare
Chiar dacă Genoa a făcut o partidă mare, având o posesie superioară lui Napoli, ocaziile mari le-au aparținut gazdelor. Dar românul a avut 8 intervenții decisive, trei dintre ele fiind cu adevărat speciale.
Radu i s-a opus lui Mertens în minutul 54, apoi lui Fabian Ruiz, pentru ca în final să reușească parada serii, la lovitura de cap a lui Elmas. Whoscored l-a notat pe român cu 8,1, de departe cea mai mare notă de pe teren.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo