Eurosport

Ionuț Radu, una din paradele sezonului în Serie A. Reacția celor de la Gazzetta dello Sport

Ionuț Radu, una din paradele sezonului în Serie A. Reacția celor de la Gazzetta dello Sport

25/11/2019 la 23:17Actualizare 25/11/2019 la 23:40

Ionuț Radu a avut una dintre intervențiile sezonului, în Serie A. Românul a scos fantastic, cu piciorul, după ce respinsese în față o lovitură liberă.

Românul de la Genoa a făcut din nou o partidă bună contra lui Spal, în deplasarea încheiată la egalitate, 1-1. Pe finalul primei reprize, Radu a respins o lovitură liberă în față, fiind mascat, însă și-a recuperat imediat mica greșeală.

Reca a apărut la finalizare, însă jucătorul nostru a respins uluitor, cu piciorul, un șut pe care scria "gol".

"Ce nebunie, intervenție incredibilă a lui Ionuț Radu. Românul a fost foarte bun și a avut o intervenție grozavă, cu piciorul", a notat Gazzetta dello Sport.

În cele din urmă, Ionuț Radu a luat gol din penalty, după ce Criscito a faultat în careu. Deși goalkeeperul "grifonilor" a ghicit colțul și chiar a atins mingea, șutul lui Petagna a scuturat plasa. Din fericire, Genoa a revenit după doar două minute în joc, grație reușitei lui Sturaro.

Spal - Genoa s-a terminat 1-1, după un meci în care Radu a avut șase intervenții decisive. După 13 etape, grifonii sunt pe loc retrogradabil, 18, cu doar 10 puncte acumulate.

Ionuț Radu, meci mare și în etapa precedentă, cu Napoli

Românul nostru a fost, înainte de pauza competițională, eroul lui Genoa, pe San Paolo, într-o remiză albă.

Chiar dacă Genoa a făcut o partidă mare, având o posesie superioară lui Napoli, ocaziile mari le-au aparținut gazdelor. Dar românul a avut 8 intervenții decisive, trei dintre ele fiind cu adevărat speciale.

Radu i s-a opus lui Mertens în minutul 54, apoi lui Fabian Ruiz, pentru ca în final să reușească parada serii, la lovitura de cap a lui Elmas. Whoscored l-a notat pe român cu 8,1, de departe cea mai mare notă de pe teren.