Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Marius Marin, dorit în Serie A! Mijlocașul ar putea deveni coleg cu Man și Mihăilă la Parma

Cosmin Cioboata

Publicat 29/03/2021 la 18:26 GMT+3

Marius Marin (22 de ani) a impresionat în ultima perioadă la Pisa, în Serie B (liga a doua din Italia), iar sezonul viitor ar putea face pasul în Serie A. Căpitanul României U21 se află pe radarul a 4 cluburi din prima ligă italiană, printre care se numără și Parma, unde joacă Dennis Man și Valentin Mihăilă.

Mihăilă şi Man, în Fiorentina - Parma 3-3

Credit imagine: Eurosport

Marius Marin a devenit un jucător indispensabil la Pisa, în liga a doua din Italia. Evoluțiile sale consistente au fost remarcate inclusiv de cluburile din Serie A.
Potrivit SerieBnews.com, internaționalul român de tineret este monitorizat de 4 echipe din prima ligă italiană: Bologna, Genoa, Sampdoria și Parma. La ultima echipă au fost transferați în ultimele două luni alți doi jucători români: Dennis Man și Valentin Mihăilă.
Tocmai faptul că deja există doi conaționali în lotul Parmei ar putea juca un rol decisiv în transferul lui Marin în vară.
Marius Marin

Marius Marin, dorit în Serie A! Mijlocașul ar putea deveni coleg cu Man și Mihăilă la Parma

Jurnaliștii italieni susțin că formația emiliană este principala favorită să-l aducă pe mijlocașul de 22 de ani. Mutarea va depinde însă de parcursul Parmei din finalul sezonului. Trupa pregătită de Roberto D'Aversa se află pe penultimul loc, la 4 puncte sub linia retrogradării, cu 10 etape rămase.
"Marin pare destinat să facă marele pas spre Serie A în sezonul 2021/2022", a notat publicația SerieBnews.com.
La ora actuală, Marius Marin se află la naționala de tineret a României la Euro 2021, în Ungaria. Mijlocașul crescut de ACS Poli și ASU Poli Timișoara a purtat banderola de căpitan a "tricolorilor mici" în meciurile cu Olanda U21, scor 1-1, și Ungaria U21, scor 2-1.
Din păcate, Marin este suspendat pentru ultimul meci al grupei, cu Germania U21 (mâine, ora 19:00), din cauza cumulului de cartonașe galbene.
Marius Marin impresionează la Pisa, în Serie B

Marius Marin, discurs impresionant înaintea meciului România - Olanda, la Euro U21

Marius Marin a fost cumpărat de Pisa în vara anului 2019, de la Sassuolo, în schimbul a 400.000 de euro. Mijlocașul român n-a apucat să joace vreun meci în Serie A. În schimb, Marin a adunat 25 de apariții în Serie B, reușind să trimită 3 pase decisive.
Cotat la 1 milion de euro de transfermarkt.com, Marin a bifat 9 selecții la naționala U21 a României.
Marius Marin a avut un discurs impresionant înaintea meciului România - Olanda 1-1, de la Euro U21, care a adus aminte de cele ținute de Ionuț Radu în urmă cu 2 ani:
"Astăzi începe drumul nostru. Vreau să văd câini pe teren... câini! Vreau să facem pressing din primul minut până în minutul 90. Avem 90 de minute. Băieți, gândiți-vă că este primul și ultimul vostru meci. Iar acest meci poate schimba viața tuturor de aici. Gândiți-vă doar la chestia asta: o țară întreagă se uită la noi și este alături de noi!", a spus Marius Marin, înaintea meciului cu Olanda U21.
Sursa: FRF TV
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo