Radu Drăgușin a fost promovat recent de Andrea Pirlo la prima echipă a lui Juventus, iar "bianconerii" au fost mulțumiți cu prestațiile sale. Fundașul român se pregătește să semneze un nou contract cu campioana Italiei, iar viitorul său sună din ce în ce mai bine.
Momentan, Drăgușin are șanse mici să devină un jucător folosit regulat de Pirlo, motiv pentru care torinezii iau în calcul împrumutul său la o altă echipă din Serie A, pentru a prinde mai multe minute.
Potrivit Corriere dello Sport, Juventus l-ar putea include într-o tranzacție cu Sassuolo, formația pentru care evolueză alt fundaș român: Vlad Chiricheș.
Serie A
Din Serie D la Juventus, în doar trei ani! Povestea de film a lui Andrea Cambiaso
05/07/2022 LA 07:29

Radu Drăgușin ar putea ajunge la Sassuolo, alături de Vlad Chiricheș

Gianluca Scamacca (22 de ani), atacantul împrumutat de Sassuolo la Genoa până la finalul sezonului, a intrat în atenția lui Juventus. Oficialii lui Sassuolo i-au stabilit deja prețul - 20 de milioane de euro -, iar în această tranzacție, trupa pregătită de Roberto de Zerbi ar vrea să-l includă și pe tânărul Radu Drăgușin, care ar putea face pereche în centrul defensivei cu conaționalul Chiricheș.
Potrivit jurnaliștilor italieni, conducerea lui Juventus ar fi deschisă la această variantă, însă doar dacă Radu va pleca sub formă de împrumut, deoarece "bianconerii" îl consideră pe tânărul fundaș drept o variantă de viitor la Torino.

Radu Drăgușin a debutat la Juventus, la 18 ani

Drăgușin și-a făcut apariția pe teren în minutul 69 al meciului dintre Juventus și Dinamo Kiev, scor 3-0, din grupele UEFA Champions League. Tânărul fundaș român l-a înlocuit pe Demiral și a avut o prestație promițătoare.
A fost prima apariție a lui Drăgușin în echipa lui Pirlo, alături de Cristiano Ronaldo și celelalte staruri ale "bianconerilor", care l-au felicitat la finalul partidei. Î
Drăgușin a ajuns a academia lui Juve în 2018, după ce italienii le-au plătit 250.000 de euro celor de la Regal Sport București. Fundașul român a evoluat la grupele de juniori U17 și U19 ale campioanei Italiei în ultimii doi ani, iar toamna trecută a fost promovat la echipa primavera (U23).
Parcursul lui Drăgușin la Juventus a atins apogeul în luna decembrie a anului trecut, când a jucat în premieră pentru prima echipă a "Bătrânei Doamne", alături de Cristiano Ronaldo&Co.
Serie A
Chiricheș semnează azi cu noul club. Anunțul presei din Italia
30/06/2022 LA 10:57
Serie A
Titlul în Italia, decis de un meci de baraj, în caz de egalitate de puncte
29/06/2022 LA 08:51