Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Radu Drăgușin, fundașul lui Juventus, ar putea ajunge la Sassuolo, alături de Vlad Chiricheș

Cosmin Cioboata

Actualizat 13/01/2021 la 08:57 GMT+2

Radu Drăgușin a debutat recent la prima echipă a lui Juventus, iar în presa din Italia se vorbește deja despre transferul fundașului român la Sassuolo, sub formă de împrumut.

Radu Drăgușin

Credit imagine: Getty Images

Radu Drăgușin a fost promovat recent de Andrea Pirlo la prima echipă a lui Juventus, iar "bianconerii" au fost mulțumiți cu prestațiile sale. Fundașul român se pregătește să semneze un nou contract cu campioana Italiei, iar viitorul său sună din ce în ce mai bine.
Momentan, Drăgușin are șanse mici să devină un jucător folosit regulat de Pirlo, motiv pentru care torinezii iau în calcul împrumutul său la o altă echipă din Serie A, pentru a prinde mai multe minute.
Potrivit Corriere dello Sport, Juventus l-ar putea include într-o tranzacție cu Sassuolo, formația pentru care evolueză alt fundaș român: Vlad Chiricheș.

Radu Drăgușin ar putea ajunge la Sassuolo, alături de Vlad Chiricheș

Gianluca Scamacca (22 de ani), atacantul împrumutat de Sassuolo la Genoa până la finalul sezonului, a intrat în atenția lui Juventus. Oficialii lui Sassuolo i-au stabilit deja prețul - 20 de milioane de euro -, iar în această tranzacție, trupa pregătită de Roberto de Zerbi ar vrea să-l includă și pe tânărul Radu Drăgușin, care ar putea face pereche în centrul defensivei cu conaționalul Chiricheș.
Potrivit jurnaliștilor italieni, conducerea lui Juventus ar fi deschisă la această variantă, însă doar dacă Radu va pleca sub formă de împrumut, deoarece "bianconerii" îl consideră pe tânărul fundaș drept o variantă de viitor la Torino.

Radu Drăgușin a debutat la Juventus, la 18 ani

Drăgușin și-a făcut apariția pe teren în minutul 69 al meciului dintre Juventus și Dinamo Kiev, scor 3-0, din grupele UEFA Champions League. Tânărul fundaș român l-a înlocuit pe Demiral și a avut o prestație promițătoare.
A fost prima apariție a lui Drăgușin în echipa lui Pirlo, alături de Cristiano Ronaldo și celelalte staruri ale "bianconerilor", care l-au felicitat la finalul partidei. Î
Drăgușin a ajuns a academia lui Juve în 2018, după ce italienii le-au plătit 250.000 de euro celor de la Regal Sport București. Fundașul român a evoluat la grupele de juniori U17 și U19 ale campioanei Italiei în ultimii doi ani, iar toamna trecută a fost promovat la echipa primavera (U23).
Parcursul lui Drăgușin la Juventus a atins apogeul în luna decembrie a anului trecut, când a jucat în premieră pentru prima echipă a "Bătrânei Doamne", alături de Cristiano Ronaldo&Co.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo