Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Reacția lui Mourinho, după ce a fost prezentat la AS Roma: "Asta m-a convins să accept oferta!"

Cosmin Cioboata

Actualizat 04/05/2021 la 16:47 GMT+3

Jose Mourinho este noul antrenor al celor de la AS Roma. "The Special One" și-a găsit un alt angajament la numai două săptămâni după despărțirea de Tottenham. Tehnicianul portughez va prelua formația capitolină începând din sezonul 2021/2022.

jose_mourinho (14)

Credit imagine: Eurosport

Jose Mourinho va reveni pe banca tehnică începând din sezonul viitor. Antrenorul lusitan a fost demis de la Tottenham în urmă cu două săptămâni, însă era de așteptat să nu stea prea mult timp departe de fotbal.
În urmă cu câteva ore, AS Roma a anunțat despărțirea de Paulo Fonseca la finalul sezonului. Tehnicianul italian nu și-a îndeplinit obiectivele la cârma echipei de pe Stadio Olimpico, iar conducătorii au decis să îl înlocuiască la vară.
N-a mai trecut mult timp, iar Roma a făcut anunțul momentului în lumea fotbalului. Jose Mourinho va prelua formația din Serie A începând din stagiunea viitoare.
Așadar, cel supranumit "The Special One" va reveni în campionatul Italiei, locul unde a scris istorie pe banca lui Inter.
Potrivit jurnalistului Fabrizio Romano, expert în mercato, Mourinho a semnat cu Roma un contract valabil până în 2024.

Reacția lui Mourinho, după ce a fost prezentat oficial la AS Roma

Imediat după anunțul oficial al clubului, Mourinho a oferit o primă reacție. Tehnicianul lusitan a dezvăluit că "pasiunea fanilor Romei" a fost principalul motiv pentru care a acceptat postul.
"După întâlnirile cu conducătorii clubului am înțeles imediat care sunt ambițiile lor pentru AS Roma. Pasiunea incredibilă a fanilor Romei m-a convins să accept această ofertă. Abia aștept să încep munca în sezonul viitor. Haide, Roma!", a declarat Jose Mourinho.
Mourinho a mai activat în Serie A la Inter, în perioada 2008-2010. Pe banca "nerazzurrilor", antrenorul portughez a cucerit 5 trofee: 2 titluri în Serie A, o Ligă a Campionilor, o Cupă și o Supercupă a Italiei.
Cu 4 etape rămase până la finalul sezonului din Serie A, Roma se află pe locul 7 - de Conference League -, la 9 puncte în spatele pozițiilor care asigură calificarea în Europa League.
Formația italiană va juca joi seară (ora 22:00) returul din semifinalele Europa League, în compania lui Manchester United. În partida dur, de pe Old Trafford, "diavolii" s-au impus cu un răsunător 6-2, motiv pentru care șansele de calificare ale Romei sunt infime.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo