Dennis Man a bifat aseară primele minute pentru echipa pregătită de Roberto D'Aversa, după transferul de la FCSB - cel mai scump din istoria Ligii 1.
Chiar dacă a efectuat doar câteva antrenamente alături de noii coechipieri, românul a fost inclus în lotul Parmei pentru duelul cu Napoli. Mai mult, D'Aversa i-a dat şansa debutului, introducându-l în teren în minutul 80, în locul lui Brugman.
Din păcate pentru internaţionalul nostru, debutul nu a fost unul fericit, echipa sa pierzând cu 2-0. Elmas şi Politano au punctat pentru formaţia de sub Vezuviu.
Serie A
Mourinho a pierdut derbyul cu Juventus. Discurs neașteptat: "Știți ce s-a întâmplat la vestiar?"
18/10/2021 LA 05:00

Roberto D'Aversa, supărat după meciul de debut al lui Man la Parma: "Am cerut jucători pregătiți!"

La finalul meciului, Roberto D'Aversa s-a plâns că oficialii Parmei "nu i-au ascultat cerințele" legate de transferuri, în ciuda faptului că italienii tocmai au plătit 11 milioane de euro pe Dennis Man.
De notat că Valentin Mihăilă, celălalt român din lotul Parmei, a rămas pe banca de rezerve în partida de aseară. D'Aversa consideră că nu a primit "jucători pregătiți pentru Serie A":
"Cred că am ținut pasul cu Napoli. Am jucat mai bine în partea a doua, dar n-am marcat. A fi mulțumit atunci când pierzi nu face parte din sportul ăsta.
Nu am încă știri oficiale despre transferuri, dar este nevoie de mutări noi pentru a ne atinge obiectivul. Există două motive pentru care m-am întors aici. Unul este legat de partea emoțională, mă simt ca acasă aici la Parma, celălalt este legat de partea tehnică.
Înainte de a accepta oferta Parmei, am cerut garanții și aici vorbesc despre jucătorii pe care-i vreau. Nu suntem penultimii în Serie A din întâmplare și nu avem un bilanț slab în ofensivă din întâmplare. Campionatul este dificil, clubul știe asta. Dar cerințele antrenorului nu sunt mereu ascultate. Avem nevoie de fotbaliști deja pregătiți pentru acest campionat, asta am vorbit și cu clubul", a spus Roberto D'Aversa, citat de Sky Sport Italia.
În afară de Dennis Man, Parma i-a mai adus, după instalarea lui D'Aversa pe banca tehnică, pe Vasilios Zagaritis (380.000 de euro) și Andrea Conti (împrumut). De notat că nici Zagaritis nu și-a făcut apariția pe teren aseară, în duelul cu Napoli.
Serie A
Care va fi următoarea destinație pentru Dusan Vlahovic, puștiul minune al Fiorentinei
10/10/2021 LA 16:24
Serie A
Noul Juventus începe cu Dybala! "La Joya" prelungește până în 2025
05/10/2021 LA 10:49