Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Ștefan Radu a răbufnit după ce a fost acuzat că și-a vorbit de rău un coleg! Reacția românului

Nicu Savin

Publicat 08/06/2021 la 17:14 GMT+3

Ștefan Radu a fost atras fără voia sa într-un scandal în Italia. Romînul a fost acuzat de unul dintre cei mai cunoscuți impresari din "Cizmă" că și-a vorbit de rău un coechipier de la Lazio. Reacția fundașului nu a întârziat să apară și a fost foarte acidă.

Ștefan Radu (Lazio)

Credit imagine: Eurosport

Ștefan Radu se bucură de un respect enorm în Italia, dar fundașul român a fost subiectul unui episod nedorit în ultimele zile. Vincenzo Morabito, unul dintre cei mai cunoscuți impresari din fotbalul italian, a dezvăluit în cadrul unei emisiuni TV că Radu l-a vorbit de rău pe colegul său, Vedat Muriqi (27 de ani), transferat de Lazio în vara anului trecut de la Fenerbahce, în schimbul a 18 milioane de €.
Agentul făcea referire la faptul că Lazio s-a păcălit plătind o sumă atât de mare pe atacantul kosovar și a dezvăluit că Ștefan Radu i-a confirmat lipsa de valoare a acestuia, spunând că la antrenamente "îl poate marca fără probleme în papuci de casă și cu mâinile la spate."

Ștefan Radu a respins ferm acuzațiile

Reacția lui Radu a venit imediat și a fost foarte promptă, românul dezicându-se total de ceea ce a spus Moribato și menționând că s-a simțit jignit de vorbele care i-au fost atribuite.
"În ceea ce privește declarația domnului Vincenzo Morabito, în cadrul emisiunii Report, de la Rai 3, mă simt nevoit să resping ferm afirmațiile acestuia. Niciodată nu am pus la îndoială valoarea coechipierului meu, Vedat Muriqi. Între mine și colegii de echipă nu există niciun diferend.
Un astfel de comportament nu îmi este caracteristic. Consider că declarațiile agentului mi-au afectat grav imaginea. De aceea, le-am cerut avocaților mei să ia măsuri în consecință pentru a dovedi că nu este adevărat ceea ce s-a spus despre mine.", a declarat Radu, citat de Corriere dello Sport.
Ștefan Radu a intrat în acest sezon în istoria lui Lazio, devenind jucătorul cu cele mai multe meciuri jucate pentru formația capitolină. Deși este un simbol al clubului, fundașul român se află la final de contract și până acum nu a semnat prelungirea, deși a primit o ofertă din partea clubului.
După plecarea lui Simone Inzaghi la Inter, presa italiană a scris că Ștefan Radu l-ar putea urma, fiind un jucător foarte apreciat de cel care a stat pe banca lui Lazio în ultimii 5 ani.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo