Atacantul Atalantei a dezvăluit că mulți dintre italieni sunt în continuare iresponsabili, folosindu-se de diferite tertipuri pentru a ieși din casă. Asta în ciuda faptului că s-a emis un decret guvernamental prin care oamenii au voie să iasă doar pentru cumpărături, în interes de serviciu sau pentru a-și plimba animalele de companie.
"Încă este lume pe străzi. Sunt cei care ies la alergat, cei care merg în parc să facă exerciţii, cei care îşi plimbă câinii şi stau câte o oră afară pentru că se plictisesc acasă şi mai sunt cei care mint că se duc la supermarket. Eu nu ies la alergat, deşi sunt sportiv şi asta este natura meseriei mele", a declarat Alejandro "Papu" Gomez, într-un interviu acordat publicaţiei Ole.
În Italia, 63.927 de persoane au fost depistate cu virusul COVID-19, peste 6000 dintre pacienți încetând din viață. Lombardia e printre cele mai afectate regiuni, medicii fiind extrem de expuși (134 dintre cadrele medicale au coronavirus).
Serie A
Sampdoria - Inter 2-2. Radu Drăgușin "uitat" pe banca de rezerve
12/09/2021 LA 14:24
Situația a devenit atât de dramatică în țări precum Italia, Spania sau Germania din lipsa de informare și din rezistența oamenilor. Foarte mulți au considerat coronavirus drept o gripă banală, înțelegând prea târziu pericolele la care se expun.
"Cred că a existat multă lipsă de informaţie la început şi cu toţii am luat-o foarte uşor. Am crezut că e doar o altă gripă, un virus ca toate celelalte care apar pe timpul iernii, aşa că am continuat să ducem o viaţă normală", a mai spus Papu Gomez.
De notat că vârful Atalantei, formație calificată deja în sferturile de finală ale Ligii Campionilor, consideră că dubla echipei sale cu Valencia, din optimile competiției, a generat o serie de noi cazuri de COVID-19. Argumentele lui, aici.
Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, însă ele se regăsesc în continuare la principalii operatori de pe piață. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Serie A
Juve a recunoscut că l-a ratat pe Haaland "la milimetru". Cum a căzut afacerea
10/09/2021 LA 10:03
Serie A
Era post-Ronaldo a început dezastruos. Juventus, înfrângere istorică, pe teren propriu, în Serie A
28/08/2021 LA 21:02