Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Valentin Mihăilă a fost prezentat oficial la Parma. Primele sale declarații

Vlad Dumitrescu

Actualizat 08/10/2020 la 20:00 GMT+3

Valentin Mihăilă a fost prezentat oficial drept noul jucător al celor de la Parma și fostul jucător al Craiovei a oferit primele sale declarații în Italia.

Valentin Mihăilă

Credit imagine: Eurosport

”Alegerea pe care am făcut-o reprezintă un pas important pentru viitorul meu. Parma are o mare tradiție și mulți fani caer sunt apropiați de echipă, așa că sunt bucuros să mă aflu aici”, a afirmat el.
”Nu am un singur idol, urmăresc mulți jucători care joacă în Italia. Încerc să învăț de la ei.
Am vorbit cu antrenorul, mi-a spus să fiu încrezător și să gândesc pozitiv. Eu prefer să joc pe bandă deși am mai jucat și la mijloc, într-un rol mai ofensiv. Trebuie să-mi arăt calitățile pe teren și să dau tot ce e mai bun. Știu cât de dificil este în Serie A, obiectivul nostru este să ne rămânem în prima ligă”, a adăugat el, conform site-ului oficial al Parmei.

Valentin Mihăilă la Parma

Într-un fotbal din Liga 1 cel mult mediocru, Mihăilă a fost în ultimele sezoane o pată de culoare, incursiunile sale din bandă - pentru Craiova și România U21 - demonstrând că acesta are calitate să facă pasul spre Vest.
Și, la doar 20 de ani, a făcut pasul spre Serie A, unul dintre cele mai puternice campionate din lume. Suma plătită de o grupare ca Parma, care vine după o perioadă cu mari probleme financiare, 8,5 milioane de euro spune totul despre încrederea de care se va bucura internaționalul nostru la echipa condusă de pe banca tehnică de Fabio Liverani.
Valentin Mihăilă a devenit astfel cel mai scump jucător transferat de la Craiova, depășind recordul deținut de Mitriță. Acesta a plecat în sezonul 2018-2019 la New York City pentru 8 milioane de euro.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo