”Alegerea pe care am făcut-o reprezintă un pas important pentru viitorul meu. Parma are o mare tradiție și mulți fani caer sunt apropiați de echipă, așa că sunt bucuros să mă aflu aici”, a afirmat el.
”Nu am un singur idol, urmăresc mulți jucători care joacă în Italia. Încerc să învăț de la ei.
Am vorbit cu antrenorul, mi-a spus să fiu încrezător și să gândesc pozitiv. Eu prefer să joc pe bandă deși am mai jucat și la mijloc, într-un rol mai ofensiv. Trebuie să-mi arăt calitățile pe teren și să dau tot ce e mai bun. Știu cât de dificil este în Serie A, obiectivul nostru este să ne rămânem în prima ligă”, a adăugat el, conform site-ului oficial al Parmei.
Serie A
Din Serie D la Juventus, în doar trei ani! Povestea de film a lui Andrea Cambiaso
05/07/2022 LA 07:29

Valentin Mihăilă la Parma

Într-un fotbal din Liga 1 cel mult mediocru, Mihăilă a fost în ultimele sezoane o pată de culoare, incursiunile sale din bandă - pentru Craiova și România U21 - demonstrând că acesta are calitate să facă pasul spre Vest.
Și, la doar 20 de ani, a făcut pasul spre Serie A, unul dintre cele mai puternice campionate din lume. Suma plătită de o grupare ca Parma, care vine după o perioadă cu mari probleme financiare, 8,5 milioane de euro spune totul despre încrederea de care se va bucura internaționalul nostru la echipa condusă de pe banca tehnică de Fabio Liverani.
Valentin Mihăilă a devenit astfel cel mai scump jucător transferat de la Craiova, depășind recordul deținut de Mitriță. Acesta a plecat în sezonul 2018-2019 la New York City pentru 8 milioane de euro.
Serie A
Chiricheș semnează azi cu noul club. Anunțul presei din Italia
30/06/2022 LA 10:57
Serie A
Titlul în Italia, decis de un meci de baraj, în caz de egalitate de puncte
29/06/2022 LA 08:51