Maurizio Sarri, care a fost aproape de a o prelua pe AS Roma în această primăvară, a fost anunțat oficial ca noul antrenor al lui Lazio în această săptămână.
La scurt timp după acel moment, fanii lui Lazio au intrat într-un conflict cu rivalii de la AS Roma. Suporterii echipei care va fi pregătită de Sarri au vandalizat un desen al lui Mourinho de pe un zid din oraș. Aceștia au desenat un nor de fum în dreptul capului portughezului, fum suflat de Maurizio Sarri, a cărui dependență de tutun este bine-cunoscută.
Serie A
Mourinho vrea un jucător de la Barcelona! Pentru cine a luat deja legătura cu șefii de pe Camp Nou
22/11/2022 LA 08:17
Noul desen, care s-a viralizat rapid, i-a enervat pe suporterii Romei. Aceștia l-au refăcut în doar câteva ore, postând imagini pe rețelele de socializare și cerându-le rivalilor să nu îl mai vandalizeze.

Detaliile contractului lui Sarri

Sarri a semnat cu Lazio după o serie lungă de negocieri în care părțile au discutat durata contractului și amploarea angajamentului. În cele din urmă, s-a ajuns la un acord potrivit căruia contractul a fost semnat pe o perioadă de doi ani cu o opțiune de prelungire în funcție de performanțele din sezonul următor.
Salariul tehnicianului va fi de aproximativ 3 milioane de euro ca parte fixă, la care se vor adăuga o serie de bonusuri care s-ar putea ridica până la circa un milion de euro, în funcție de numărul de victorii din campionat și calificarea în Champions League sau Europa League. În plus, un alt bonus separat va fi acordat pentru câștigarea "Scudetto", chiar dacă în acest moment un astfel de obiectiv pare utopic.
Serie A
Roma, înfrângere cu 0-1 în Derby della Capitale! Lazio s-a impus și a urcat pe podium în Serie A
06/11/2022 LA 19:01
Europa League
Jose Mourinho nu ratează nicio ocazie de a ironiza Barcelona! Declarația sugestivă a portughezului
02/11/2022 LA 18:15