Maurizio Sarri, care a fost aproape de a o prelua pe AS Roma în această primăvară, a fost anunțat oficial ca noul antrenor al lui Lazio în această săptămână.
La scurt timp după acel moment, fanii lui Lazio au intrat într-un conflict cu rivalii de la AS Roma. Suporterii echipei care va fi pregătită de Sarri au vandalizat un desen al lui Mourinho de pe un zid din oraș. Aceștia au desenat un nor de fum în dreptul capului portughezului, fum suflat de Maurizio Sarri, a cărui dependență de tutun este bine-cunoscută.
Premier League
Nici Zidane, nici Conte: noul mare favorit al patronilor lui United pentru înlocuirea lui Solskjaer
ACUM 18 ORE
Noul desen, care s-a viralizat rapid, i-a enervat pe suporterii Romei. Aceștia l-au refăcut în doar câteva ore, postând imagini pe rețelele de socializare și cerându-le rivalilor să nu îl mai vandalizeze.

Detaliile contractului lui Sarri

Sarri a semnat cu Lazio după o serie lungă de negocieri în care părțile au discutat durata contractului și amploarea angajamentului. În cele din urmă, s-a ajuns la un acord potrivit căruia contractul a fost semnat pe o perioadă de doi ani cu o opțiune de prelungire în funcție de performanțele din sezonul următor.
Salariul tehnicianului va fi de aproximativ 3 milioane de euro ca parte fixă, la care se vor adăuga o serie de bonusuri care s-ar putea ridica până la circa un milion de euro, în funcție de numărul de victorii din campionat și calificarea în Champions League sau Europa League. În plus, un alt bonus separat va fi acordat pentru câștigarea "Scudetto", chiar dacă în acest moment un astfel de obiectiv pare utopic.
Premier League
#OleOut, doar o chestiune de timp, după 0-5 cu Liverpool. Marele favorit să vină pe banca lui United
IERI LA 20:02
Premier League
Reacțiile lui Garry Neville și Scholes, după cea mai dureroasă înfrângere din istorie
IERI LA 17:53