Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Fanii lui Lazio au vandalizat graffiti-ul lui Mourinho din Roma! Ce rol a 'primit' Sarri în noul desen

Bianca Dumitru

Publicat 11/06/2021 la 18:36 GMT+3

Jose Mourinho și Maurizio Sarri vor fi din nou rivali în sezonul 2021/22, portughezul urmând a sta pe banca celor de la AS Roma, iar Sarri fiind noul antrenor al lui Lazio. Rivalitatea dintre suporterii celor două echipe și-a spus deja cuvântul.

Jose Mourinho, Manager of Tottenham Hotspur reacts prior to the Premier League match between Everton and Tottenham Hotspur at Goodison Park on April 16, 2021 in Liverpool, England.

Credit imagine: Getty Images

Maurizio Sarri, care a fost aproape de a o prelua pe AS Roma în această primăvară, a fost anunțat oficial ca noul antrenor al lui Lazio în această săptămână.
La scurt timp după acel moment, fanii lui Lazio au intrat într-un conflict cu rivalii de la AS Roma. Suporterii echipei care va fi pregătită de Sarri au vandalizat un desen al lui Mourinho de pe un zid din oraș. Aceștia au desenat un nor de fum în dreptul capului portughezului, fum suflat de Maurizio Sarri, a cărui dependență de tutun este bine-cunoscută.
Noul desen, care s-a viralizat rapid, i-a enervat pe suporterii Romei. Aceștia l-au refăcut în doar câteva ore, postând imagini pe rețelele de socializare și cerându-le rivalilor să nu îl mai vandalizeze.

Detaliile contractului lui Sarri

Sarri a semnat cu Lazio după o serie lungă de negocieri în care părțile au discutat durata contractului și amploarea angajamentului. În cele din urmă, s-a ajuns la un acord potrivit căruia contractul a fost semnat pe o perioadă de doi ani cu o opțiune de prelungire în funcție de performanțele din sezonul următor.
Salariul tehnicianului va fi de aproximativ 3 milioane de euro ca parte fixă, la care se vor adăuga o serie de bonusuri care s-ar putea ridica până la circa un milion de euro, în funcție de numărul de victorii din campionat și calificarea în Champions League sau Europa League. În plus, un alt bonus separat va fi acordat pentru câștigarea "Scudetto", chiar dacă în acest moment un astfel de obiectiv pare utopic.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo