Majoritatea antrenorilor preferă să nu-și critice jucătorii în public, dar Max Allegri nu face parte din această categorie. Atunci când elevii săi nu se ridică la nivelul așteptat, antrenorul lui Juventus spune ce are de spus despre aceștia chiar în fața presei.
Un astfel de episod a avut loc și la conferința de presă de dinaintea meciului pe care Juventus îl joacă împotriva lui Chelsea, în Champions League. Întrebat despre starea de sănătate a lui Adrein Rabiot, Allegri a confirmat că acesta este apt de joc, dar a scos în evidență cifrele slabe ale francezului în tricoul "Bătrânei Doamne" și a punctat că acesta ar trebui să fie supărat pe el însuși pentru prestațiile pe care le-a avut de când a ajuns la Torino.
"Rabiot este disponibil, glezna este bine, așa că va fi disponibil. Dacă aș fi Rabiot, aș fi foarte supărat pe mine. Câte goluri a înscris în doi ani aici? Zece? Este inacceptabil, dacă aș în locul lui, aș fi foarte supărat. Dacă un club mare ca Juve a ales acești jucători, a făcut-o cu un motiv, dar mentalitatea face diferența. Trebuie să fie foarte hotărâți, să se implice la sesiunile de antrenament, să marcheze, să se apere, aceste elemente fac diferența.", a spus Allegri, citat de Goal.com.
Liga Campionilor UEFA
5 concluzii după faza grupelor din Champions League
03/11/2022 LA 07:18
Citește și:

Rabiot, o dezamăgire la Juventus

Adrien Rabiot a ajuns la Juventus în 2019, semnând liber de contract după despărțirea de PSG, club la care a petrecut 6 sezoane. La vremea respectivă se credea că Juve a dat o mare lovitură, aducând liber un fotbalist de numai 24 de ani care și-a demonstrat valoare în Ligue 1 și la naționala Franței.
Doar că evoluțiile lui Rabiot în tricoul bianconerrilor au fost mult sub așteptări. În cele 89 de partide jucate, Rabiot a contribuit la numai 11 goluri ale torinezilor: a marcat de 6 ori și a dat 5 pase decisive. Aceste cifre sunt extrem de mici, ținând cont că Juventus își domină de obicei adversarii.
În acest sezon, Rabiot a jucat în 5 partide: 4 în Serie A și una în Champions League, reușind un assist, în victoria cu 3-2 cu Spezia. la ultima partidă din Serie A, 3-2 acasă cu Sampdoria, Rabiot a lipsit din cauza unei accidentări, dar, așa cum a confirmat Allegri, acum s-a recuperat și ar putea fi folosit în duelul cu Chelsea.
https://i.eurosport.com/2021/09/27/3227714.jpg
Cupa Mondială FIFA
Pogba, învinuit de Allegri pentru ratarea Mondialului! Unde crede italianul că a greșit mijlocașul
02/11/2022 LA 15:46
Liga Campionilor UEFA
Victorii clare pentru Milan, Man City și Real Madrid! Benfica și PSG, la egalitate perfectă în grupă
02/11/2022 LA 12:34