Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Cu cine l-ar putea înlocui Juventus pe Alvaro Morata, dacă pleacă la FC Barcelona

Andrei Nicolae

Publicat 30/12/2021 la 13:04 GMT+2

Juventus tratează cu polonezul Arkadiusz Milik și argentinianul Mauro Icardi pentru a suplini o eventuală plecare a golgheterului Alvaro Morata.

Álvaro Morata (Juventus de Turín)

Credit imagine: Getty Images

Xavi Hernandez a cerut clubului să-l transfere în regim de urgență pe Alvaro Morata de la Juventus Torino, chiar dacătranzacția nu este simplă de rezolvat. Antrenorul instalat nu demult pe banca formației catalană încearcă să reconstruiască rapid o echipă care să prindă măcar Liga Campionilor în următorul sezon.
Gruparea blaugrana este azi pe locul 7 în La Liga, aproape de jumătatea sezonului având deja un handicap de 18 puncte față de liderul Real Madrid.

Juventus traversează o criză economică și nu are de unde să plătească 35 de milioane de euro pentru Morata

Juventus ia în calcul despărțirea de Alvaro Morata, având în vedere că traversează la rândul ei o situație economică foarte delicată. Barca îl poate cumpăra pe vârful din naționala Spaniei doar dacă mai renunță la niște jucători în această perioadăși reduce, astfel, și masa salarială.Pe de altă parte, Morata este împrumutat de la Atletico, iar dacăvrea să-l cumpere definitiv trebuie să mai achite în vară încă 35 de milioane de euro.
În toată această ecuație intră și Antoine Griezmann, un jucător pentru care Atletico trebuie să plătească o sumă Barcelonei, în urma transferului făcut în vară.
Formația italiană trece printr-o criză din toate punctele de vedere, economic, sportiv, organizare. Conducerea clubului își propune să dea un restart, începând cu sosirea unui director sportiv, care să acopere un gol pe care entitatea îl are în prezent.
Mauro Icardi esulta per un gol in PSG-Olympique Lione - Ligue 1 2021/2022
Bineînțeles, dacă Morata pleacă de la Juventus, trebuie să-și acopere și golul din atac. Iar potrivit Marca, torinezii au deja două opțiuni pe masă: Arkadiusz Milik, jucătorul lui Napoli împrumutat la Marseille, și Mauri Icardi, jucătorul lui PSG, care a mai evoluat la Sampdoria și Inter Milano în Serie A.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo