Xavi Hernandez a cerut clubului să-l transfere în regim de urgență pe Alvaro Morata de la Juventus Torino, chiar dacătranzacția nu este simplă de rezolvat. Antrenorul instalat nu demult pe banca formației catalană încearcă să reconstruiască rapid o echipă care să prindă măcar Liga Campionilor în următorul sezon.
Gruparea blaugrana este azi pe locul 7 în La Liga, aproape de jumătatea sezonului având deja un handicap de 18 puncte față de liderul Real Madrid.
Serie A
AC Milan, aproape de vânzare! Cine va plăti 1.3 miliarde de euro pentru liderul din Italia
ACUM 17 ORE

Juventus traversează o criză economică și nu are de unde să plătească 35 de milioane de euro pentru Morata

Juventus ia în calcul despărțirea de Alvaro Morata, având în vedere că traversează la rândul ei o situație economică foarte delicată. Barca îl poate cumpăra pe vârful din naționala Spaniei doar dacă mai renunță la niște jucători în această perioadăși reduce, astfel, și masa salarială.Pe de altă parte, Morata este împrumutat de la Atletico, iar dacăvrea să-l cumpere definitiv trebuie să mai achite în vară încă 35 de milioane de euro.
În toată această ecuație intră și Antoine Griezmann, un jucător pentru care Atletico trebuie să plătească o sumă Barcelonei, în urma transferului făcut în vară.
Formația italiană trece printr-o criză din toate punctele de vedere, economic, sportiv, organizare. Conducerea clubului își propune să dea un restart, începând cu sosirea unui director sportiv, care să acopere un gol pe care entitatea îl are în prezent.
https://i.eurosport.com/2021/10/25/3243316.jpg
Bineînțeles, dacă Morata pleacă de la Juventus, trebuie să-și acopere și golul din atac. Iar potrivit Marca, torinezii au deja două opțiuni pe masă: Arkadiusz Milik, jucătorul lui Napoli împrumutat la Marseille, și Mauri Icardi, jucătorul lui PSG, care a mai evoluat la Sampdoria și Inter Milano în Serie A.
Serie A
Guvernul chinez interzice proprietățile din străinătate. Zhang, forțat să vândă Interul!
IERI LA 06:34
Serie A
Leao ar putea deveni cel mai scump jucător vândut vreodată de Milan! Cine "sparge banca" pentru el
19/05/2022 LA 16:25