Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Inter a câștigat Derby d'Italia! Calhanoglu a marcat golul victoriei cu Juventus, din penalty

Irina Aldea

Publicat 03/04/2022 la 23:57 GMT+3

Inter și-a respectat statutul de favorită și a câștigat Derby d'Italia în etapa cu numărul 31 din Serie A. Unicul gol al meciului de pe Allianz Stadium a fost marcat din lovitură de la 11 metri de către Hakan Calhanoglu.

Calhanoglu

Credit imagine: Getty Images

Inter a reușit să obțină în această seară toate cele 3 puncte în deplasarea de la Juventus, grație golului marcat de Hakan Calahnoglu în minutul 45+4 din lovitură de la 11 metri. Inițial, mijlocașul turc a ratat penalty-ul, însă după consultarea sistemului VAR, arbitrul Massimiliano Irrati a decis repetarea loviturii de la 11 metri, pentru că Matthijs de Ligt a intrat în careu în momentul executării penalty-ului de către Calhanoglu.
În urma acestui rezultat, Inter și Juventus își păstrează locurile în clasament. Trupa lui Inzaghi rămâne pe podium, pe locul 3, cu 63 de puncte după 30 de etape, iar Juventus rămâne pe locul 4, cu 59 de puncte, după 31 de etape. Pe primul loc se află AC Milan, la egalitate de puncte cu ocupanta locului 2, Napoli.
Pentru Inter urmează meciul pe teren propriu cu Verona, după care deplasarea de la Spezia. Mai apoi, milanezii se vor duela cu AC Milan în Coppa Italia, înainte de a se lupta în campionat cu AS Roma. De partea cealaltă, Juventus va face deplasarea etapa viitoare la Cagliari, iar mai apoi va primi vizita celor de la Bologna. Ulterior, trupa lui Allegri va întâlni în Coppa Italia pe Fiorentina, înainte de deplsarea de la Sassuolo din campionat.
CITEȘTE ȘI:

Juventus – Inter 0-1 | Echipele de start

  • Juventus: Szczesny - Danilo, de Light, Chiellini - Cuadrado, Locatelli, Rabiot, Alex Sandro - Vlahovic, Dybala, Morata. Rezerve: Radu – Vidal, Vecino, Alexis Sanchez, Ranocchia, Gosens, Gagliardini, Dimarco, De Vrij, Darmian, J. Correa, Caicedo. Antrenor: Massimilano Allegri
  • Inter: Handanovic - D'Ambrosio, Skriniar, Bastoni - Dumfries, Barella, Brozovic, Vidal, Perisic - Dzeko, Lautaro Martinez. Rezerve: Perin, Pinsoglio – Rugani, Zakaria, Kean, De Sciglio, Bonucci, Bernardeschi, Arthur. Antrenor: Simone Inzaghi.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Meciuri asemănătoare
Promo
Promo