Inter Milano și Atalanta au fost protagonistele unui adevărat thriller. Cele două formații au terminat la egalitate, 2-2, într-un joc cu răsturnare de situații și un final electrizant.
A fost o dispută între două echipe de Liga Campionilor, care a adunat până la final nu mai puțin de 40 de ocazii de gol. pe spațiul porții s-a tras de 11 ori pe parcursul celor 90 de minute.
Serie A
Se pregătește o nouă trădare istorică în Serie A! Un fost star al Milanului negociază cu Inter
02/12/2022 LA 14:00

Inter Milano s-a oprit la 18 victorii consecutive în Serie A, pe teren propriu

Cea mai importantă informație după acest joc a fost faptul că seria câștigătoare de 18 meciuri pe teren propriu s-a încheiat. Inter Milano a câștigat fiecare meci de acasă din Serie A, după partida cu Parma din 31 octombrie 2020, terminată la egalitate. Cu un meci înainte a suferit și ultimul eșec, cu AC Milan, dispută în care a avut calitate de echipă gazdă.
Lautaro Martinez a marcat un gol superb în minutul 5, în urma unei centrări venite de la Nicolo Barella. Ruslan Malinovskyi a egalat cu un lut de la mare distanță, iar Rafael Toloi a adus Atalanta în avantaj până la pauză, 2-1.
Edin Dzeko și-a trecut în cont al 5-lea gol stagional în minutul 71 și a restabilit egalitatea. Confruntarea a avut dramatism pe final. Dimarco a ratat un penalty în minutul 85 pentru gazde, iar Piccoli (Atalanta) a avut la scurt timp un gol anulat de VAR.
În urma acestui rezultat, Inter Milano este pe locul 3 provizoriu, la 2 puncte de Milan, care s-a impus azi la Spezia cu 2-1.
Napoli are însă șansa de a redeveni lider, cu cel puțin un rezultat de egalitate în partida cu Cagliari, programată duminică.
Serie A
Juventus, lovită din toate părțile! UEFA, somată de La Liga să-i sancționeze urgent pe torinezi
29/11/2022 LA 19:44
Serie A
Tătărășanu și Ionuț Radu, considerați cei mai slabi portari din Serie A!
26/11/2022 LA 08:31