Articol scris de Daniel Ișvanca
Revenit de curând la Juventus din postura de jucător liber de contract, Pogba a suferit o accidentare la genunchi și conform informațiilor oferite de staff-ul "Bătrânei Doamne", francezul va lipsi o perioadă bună de timp, existând chiar pericolul să rateze Mondialul din Qatar.
În aceste condiții, Juve caută soluții de avarie pentru a suplini lipsa "caracatiței", iar presa italiană scrie că Allegri este interesat de Saun Niguez, mijlocașul central al lui Atletico Madrid, care a fost împrumutat la Chelsea în sezonul trecut.
Cupa Mondială FIFA
Vești proaste pentru Paul Pogba! Francezul poate rata Cupa Mondială! Anunțul medicilor
28/07/2022 LA 08:27
Citește și:

SAUL NIGUEZ, PRIORITATEA NUMĂRUL 1 LA TORINO

Conform Calciomercato, Saul a fost propus la AS Roma de către cei de la Atletico Madrid, din cauza salariului pe care acesta îl are. Mijlocașului nu i-a surâs ideea, iar acum, Juventus este pe urmele sale, pentru un potențial împrumut.
Spaniolul a vorbit despre aventura petrecută la Chelsea, imediat ce a ajuns în cantonamentul echipei madrilene și acesta nu pare deloc dezamăgit de experiența avută pe Stamford Bridge, deși a strâns doar 23 apariții pentru formația antrenată de Thomas Tuchel.
"Sunt foarte entuziasmat că m-am întors acasă și mă simt foarte bine din punct de vedere mental. Mi-a fost dor de colegii mei, de antrenor și abia așteptam să lucrez din nou cu ei.
Deși nu am beneficiat de numărul de minute dorit, cred că a fost o experiență foarte bună și mi-a prins bine din punct de vedere mental.
Le sunt recunoscător tuturor celor cu care am lucrat la Chelsea și le mulțumesc pentru încrederea acordată.
Acest sezon m-a ajutat să mă îmbunătățesc din foarte multe puncte de vedere, am învățat foarte multe și voi aplica totul în sezonul următor.
Știu că vin după un împrumut și că trebuie să îmi recâștig locul în echipă prin muncă, perseverență - a spus spaniolul.

JUVE, SOLUȚII PUȚINE LA MIJLOCUL TERENULUI

Cotat la 25 milioane de euro conform Transfermarkt, Saul este și o variantă de jucător ce poate fi cumpărat și nu doar împrumutat, asta în condițiile în care Juve l-a adus gratis pe Pogba și a luat o sumă frumușică pe De Ligt, achiziționat de Bayern Munchen pentru 75 milioane de euro.
În linia mediană, soluțiile pe care le are Massimiliano Allegri sunt următoarele: Locatelli, Zakaria, Arthur (care este dorit de Gattuso la Valencia), Rovella, McKennie, Rabiot (care este și el pe picior de plecare), Fagioli și Miretti.
Fotbal
Cele mai scumpe 10 transferuri în Premier League din toate timpurile
05/07/2022 LA 15:22
Fotbal
A început oficial perioada de mercato! Cele mai tari mutări care pot avea loc pe bani puțini
01/07/2022 LA 09:39