Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Milan s-a impus în derby-ul cu Napoli și e noul lider în Serie A! Giroud a marcat golul de 3 puncte

Nicu Savin

Publicat 06/03/2022 la 23:45 GMT+2

AC Milan a câștigat în deplasare cu Napoli, scor 1-0, în derby-ul etapei a 28-a din Serie A. Singurul gol al întâlnirii a fost marcat de Olivier Giroud, în startul părții secunde.

Olivier Giroud esulta dopo il gol segnato durante Napoli-Milan - Serie A 2021-22

Credit imagine: Getty Images

Napoli și Milan s-au întâlnit în derby-ul etapei a 28-a din Serie A, iar miza era una imensă: cine câștiga trecea peste Inter în fruntea clasamentului. Prima repriză a fost una anostă, fără nicio ocazie clară de gol, fiecare echipă fiind mai mult preocupată să se apere exact.
Partea secundă a început însă fulgerător, cu Milan trecând în avantaj grație golului marcat de Giroud în minutul 49. Francezul a fost pe fază la un șut ratat al lui Calabria și a deviat în poarta lui Ospina. Acesta a fost primul gol marcat de Giroud în tricoul Milanului într-un meci jucat în deplasare.
Citește și:

Napoli - AC Milan 0-1 | "Rossonerii" sunt din nou primii în Serie A

Bennacer putea face 2-0 la doar câteva minute distanță, dar șutul său puternic din afara careului a fost respins în corner de portarul napoletanilor. Ulterior, Napoli a început să fie mai prezentă în terenul advers, dar presiunea la poarta lui Maignan nu a fost una apăsătoare pentru Milan.
Jucătorii lui Spaletti au fost lipsiți de luciditate în preajma careului advers. Cea mai mare șansă de egalare i-a aparținut lui Osimhen, al cărui șut din unghi a fost respins de Mignan. Napoli a forțat până la ultimul fluier, dar nu a găsit drumul spre gol și s-a terminat 1-0 pentru echipa vizitatoare.
Așadar, Milan a obținut 3 puncte mari într-o deplasare crucială și a revenit pe prima poziție a clasamentului din Serie A. "Rosoneii" au acum două puncte peste rivala Inter, dar campiaoana de anul trecut are un meci în minus. Napoli rămâne pe 3, la 3 puncte în spatele Milanului. Ceva mai devreme, Juventus s-a impus la limită contra Speziei și torinezii păstrează și ei șanse la Scudetto, fiind la 7 puncte distanță de Milan.
În etapa următoare, AC Milan va acasă cu Empoli, iar Napoli se va deplasa la Verona.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Meciuri asemănătoare
Promo
Promo