Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Răzvan Marin lucrează începând de azi cu un antrenor nou

Andrei Nicolae

Actualizat 15/09/2021 la 10:35 GMT+3

Cagliari a decis să schimbe banca tehnică după un start ratat de sezon și l-a adus pe Walter Mazzarri în locul lui Leonardo Simplici.

Răzvan Marin

Credit imagine: Getty Images

Cagliari a început cu ambiții mai mari pentru acest sezon, raportat la ultimele sezoane, dar acestea nu au fost acoperite și prin rezultate în primele etape. Echipa internaționalului român Răzvan Marin a obținut un singur punct în primele trei etape din Serie A.
În ultima partidă disputată pe teren propriu, Cagliari a condus Genoa cu 2-0, dar adversarii au întors meciul în repriza secundă și au plecat cu toate cele trei puncte (scor final 2-3). Deznodământul întâlnirii i-a fost fatal antrenorului Leonardo Simplici, care a fost demis. El a devenit și primul tehnician schimbat în Serie A după ce a început sezonul 2021/22.

Walter Mazzarri era liber de mai bine de un an și jumătate

În locul lui a fost numit aseară Walter Mazzarri, așadar, Răzvan Marin lucrează începând de azi cu un nou antrenor.
Walter Mazzarri
Noul tehnician era liber de contract de mai bine de un an și jumătate, după ce a fost demis de la Torino, în februarie 2020. În cariera sa, el a mai pregătit formații precum Sampdoria, Napoli, Inter Milano sau Watford.
Revenind la meciul Cagliari – Genoa, Răzvan Marin a pasat decisiv la golul de 2-0, în minutul 56. Mijlocașul român a primit nota 6,5 din partea jurnaliștilor de la Gazzetta Dello Sport, cea mai mare din cadrul echipei
"A fost singurul care a jucat cu inima până la final. Datorită urcării sale a venit și penalty-ul lui Cagliari (n.r. obținut în minutul 16 de gazde și transformat de Joao Pedro). A fost neobosit pe parcursul celor 90 de minute", a scris ziarul italian.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo