Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Lukaku, fericit că s-a întors la Inter. Ironii pentru Chelsea

Eurosport
DeEurosport

Publicat 15/07/2022 la 13:15 GMT+3

Romelu Lukaku (29 de ani) a revenit în Serie A, la Inter, după ce Chelsea i-a plătit echipei din Italia, 113 milioane de euro în schimbul atacantului belgian, în vara anului trecut. Întors sub formă de împrumut la formația nerazzurră, Lukaku a vorbit despre perioada petrecută la Chelsea. Belgianul a susținut că a fost o „greșeală” să părăsească Italia vara trecută.

Romelu Lukaku e Lautaro Martinez di nuovo in campo insieme in Lugano-Inter

Credit imagine: Getty Images

Articol scris de Răzvan Rădulescu
Romelu Lukaku a evoluat în mai multe rânduri pentru formația antrenată acum de Thomas Tuchel. Internaționalul belgian nu s-a regăsit în ultimul sezon petrecut pe Stamford Bridge, reușind să marcheze doar opt goluri în Premier League.
Revenirea masivului atacant la Chelsea a fost umbrită încă din decembrie, anul trecut, când Lukaku a declarat într-un interviu acordat presei italiene că este „nefericit” la club.

Lukaku: "Sunt fericit să port acest tricou"

Potrivit Mirror, Lukaku a vorbit din nou cu presa din Italia. Fostul atacant al lui Manchester United și Everton a mărturisit că regretă că a părăsit Inter în urmă cu aproximativ un an.
"Cea mai mare provocare a carierei mele va fi în acest sezon, aici. Am plecat (n.r. de la Chelsea). A fost o greșeală, nu-i așa, Nico? (n.r. Nicolo Barella)", a declarat belgianul.
"Acum sunt fericit că port acest tricou, echipa știe ce avem de făcut, va fi o mare provocare în acest sezon și trebuie să continuăm așa. Mi-am dat seama sezonul trecut, când am fost în Anglia, cât de important este Inter pentru mine", au fost cuvintele fotbalistului.

Lukaku, ironii la adresa lui Chelsea

Lukaku nu a ezitat să vorbească despre vestiarul lui Chelsea. Deși nu a făcut referire la formația antrenată de Thomas Tuchel, Lukaku a declarat într-un mod ironic că "nimeni nu vorbește rău despre altcineva" la Inter. Belgianul a insistat asupra faptului că formația din Serie A este un grup sudat, dar astfel de comentarii vor fi, cu siguranță, taxate de suporterii de pe Stamford Bridge.
„Petrec mult timp împreună cu colegii în afara terenului. Și, pe teren, nimeni nu vorbește urât despre altcineva, suntem mereu pozitivi”, a încheiat Lukaku.
Romelu Lukaku a fost esențial pentru Inter în sezonul 2020/2021. Cotat la 70 de milioane de euro, Lukaku a câștigat titlul în Serie A sub comanda lui Antonio Conte, reușind să marcheze de 64 de ori în 95 de partide.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo