Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Mesajul agentului lui Ionuț Radu, după eroarea decisivă a portarului din meciul cu Fiorentina

Andrei Nicolae

Publicat 19/08/2022 la 12:08 GMT+3

Goalkeeper-ul român a gafat la debutul său pentru Cremonese în Serie A, iar greșeala sa a adus victoria în contul Fiorentinei, la finalul unei partide încheiate cu scorul de 3-2. Agentul portarului, Oscar Damiani, și-a apărat jucătorul și i-a oferit încredere pentru viitoarele partide.

L'amarezza di Ionut Radu, Fiorentina-Cremonese, Getty Images

Credit imagine: Getty Images

Radu a avut o prestație bună în duelul cu Fiorentina din prima etapă de Serie A, însă gafa din ultimele secunde a șters întreaga evoluție a românului. La scorul de 2-2, goalkeeper-ul nu a apreciat bine o centrare trimisă de Mandragora și a intrat cu mingea în poartă, iar Fiorentina s-a impus dramatic.
Agentul lui Ionuț Radu a luat atitudine după valul de critici care a apărut în presa italiană și a ținut să își apere jucătorul și să puncteze de asemenea importanța mesajului postat de echipa românului, Cremonese, pe pagina oficială.
"O eroare. Dar este foarte puternic și a dovedit asta. Mesajul celor de la Cremonese este un lucru foarte pozitiv, educativ, despre cum trebuie gestionat un club", a declarat Oscar Damiani, potrivit Tuttomercatoweb.
Citește și:

Mesajul echipei Cremonese, după eroarea lui Radu

Italienii de la Cremonese și-au susținut portarul din primele momente de la gafa comisă și au postat un mesaj pe rețelele sociale în care au punctat unitatea grupului, dar și sentimentul de familie din cadrul clubului.
"Fiecare jucător al lui Cremonese face parte dintr-o familie, dintr-o societate, dintr-un grup. Fiecare laudă și fiecare critică la adresa unei singure persoane este întotdeauna îndreptată către întreaga echipă.
Pentru că așa suntem noi, uniți atât pe teren cât și în afara lui, la bine și mai ales la greu. Am scris-o după meci: am pierdut ca o echipă, vom câștiga ca o echipă."
Ionuț Radu își poate lua revanșa în fața fanilor lui Cremonese în partida pe care nou-promovata o va disputa în fața Romei luni, de la ora 19:30.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo