Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

VIDEO | Peste 10.000 de fani ai lui AS Roma la prezentarea lui Paulo Dybala

Alex Masgras

Publicat 27/07/2022 la 10:41 GMT+3

Paulo Dybala a fost prezentat seara trecută fanilor lui AS Roma. Peste 10.000 de fani ai echipei lui Jose Mourinho au fost prezenți în fața Palazzo della Civita Italiana, pentru a îl întâmpina pe argentinianul venit în această vară de la Juventus.

Paulo Dybala a reçu un accueil de roi de la part des supporters de l'AS Rome

Credit imagine: Getty Images

Fanii lui AS Roma nu au ținut cont că Paulo Dybala vine de la Juventus și l-au așteptat cu brațele deschise în Cetatea Eternă. Pe 10.000 de fani ai echipei lui Jose Mourinho au asistat la prezentarea noului jucător al primei câștigătoare Conference League.
Totul a avut loc în fața Palazzo della Civita Italiana, acolo unde clădirea a fost luminată în culorile clubului, roșu și galben. Paulo Dybala a apărut în fața fanilor cu un tricou al Romei, s-a așezat pe treptele din fața clădirii și a urmărit fanii care au cântat imnul noii sale echipe.
"Astăzi, trăind toate aceste lucruri, realizez că abia aștept să intru pe Olimpico în fața galeriei", a spus Paulo Dybala.
Citește și:

Paulo Dybala a semnat pentru trei sezoane cu AS Roma

Paulo Dybala rămâne în Serie A, după ce a evoluat la Palermo (2012-2015) și Juventus (2015-2022). Venit din postura de jucător liber de contract pe Olimpico, argentinianul de 28 de ani a semnat un contract valabil pentru trei sezoane cu echipa lui Jose Mourinho.
"Cred că este puțin cam devreme să vorbim de titlu. Există multă dorință aici din partea tuturor. Roma a câștigat un trofeu important sezonul trecut (n.r. Conference League), putem construi ceva cu obiective mari în viitor.
Cred că acest club a crescut în ultimii ani, mai ales cu câțiva jucători care au venit alături de antrenor. Avem câteva obiective mărețe pe care vrem să le îndeplinim", a spus Dybala la conferința de presă premergătoare prezentării sale în fața fanilor lui AS Roma.
La AS Roma, Paulo Dybala va purta tricoul cu numărul 21. Argentinianul a fost întrebat de jurnaliștii italieni dacă se gândește ca pe viitor să poarte numărul 10 pe Olimpico, iar acesta a vorbit despre presiunea acelui număr, ținând cont că acela a fost numărul lui Francesco Totti:
"Cu toții știm cine este ultimul jucător care a purtat acest număr. Îl respect foarte mult. Cred că este și un tricou foarte important pentru fani. Pentru mine, numărul 21 este, de asemenea, important. L-am purtat la echipa națională și atunci când am început să câștig trofee cu Juventus. Așa că sper să câștig lucruri cu el și la Roma.
Nimeni nu știe ce ne rezervă viitorul, dar în acest moment sunt foarte bucuros să port numărul 21", a mai spus Paulo Dybala.
În perioada 2015-2022, cât a evoluat la Juventus, Paulo Dybala a marcat 115 goluri și a oferit 48 de pase de gol în toate competițiile în tricoul "Bătrânei Doamne".
35 de milioane de euro este cota de piață a lui Paulo Dybala, potrivit site-ului de specialitate transfermarkt.com.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo