Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Ansu Fati, moștenitorul numărului "10" de la Messi, întrebat dacă vrea ca Lionel să revină la Barcelona. Răspunsul dat

Cristian Mihală

Publicat 27/07/2022 la 09:49 GMT+3

Ansu Fati, extrema spaniolă a lui FC Barcelona, a dezvăluit că speră să fie din nou coleg la echipa catalană cu starul argentinian Lionel Messi.

Ansu Fati se anunță urmașul lui Messi la Barcelona

Credit imagine: Getty Images

Ansu Fati, care are 19 ani, a disputat în sezonul trecut, din cauza accidentărilor, doar 15 meciuri în toate competiţiile pentru vicecampioana Spaniei. Jucătorul format de Barca a primit în urmă cu un an tricoul cu numărul 10 după ce Lionel Messi a semnat cu PSG.
Fati ar fi încântat să joace din nou alături de Messi. "Este clar că formăm o super echipă, foarte competitivă. Jucătorii cei noi ne vor aduce mult. Toţi sunt fotbalişti mari. (...) Dacă mi-ar plăcea să se întoarcă Messi? Desigur! Ar putea să se despartă astfel aşa cum merită, pe uşa din faţă, aşa cum ar trebui s-o facă cel mai mare jucător din toate timpurile", a declarat internaţionalul spaniol pentru canalul TV3.

Xavi i-a cerut lui Laporta să îl aducă pe Messi înapoi în 2023

După cum s-a anunţat, antrenorul Xavi Hernandez a recunoscut că revenirea lui Messi la FC Barcelona este ''imposibilă'' în prezent, dar nu a exclus o viitoare colaborare cu fostul său coechipier.
Potrivit ziarului Sport, Xavi Hernandez a solicitat conducerii clubului spaniol să încerce să-l recruteze pe Messi în 2023, considerând că atacantul care a câştigat de şapte ori Balonul de Aur mai are multe de oferit pe plan fotbalistic, chiar dacă va avea atunci 36 de ani.
Sâmbătă, preşedintele clubului FC Barcelona, Joan Laporta, a declarat postului de televiziune ESPN că are "o datorie" faţă de Messi, după ce argentinianul a spus adio cu ochii în lacrimi echipei catalane, în august 2021. El a fost nevoit să plece de pe Camp Nou din cauza problemelor financiare ale clubului "blaugrana", care nu a mai putut onora contractul jucătorului argentinian, la momentul respectiv.
Messi a semnat atunci un acord pe două sezoane cu PSG, valabil până în 2023, însă prestaţiile sale în tricoul parizienilor nu s-au ridicat la nivelul evoluţiilor strălucitoare sub culorile Barcelonei.
Lionel Messi, care deţine şi cetăţenia spaniolă, s-a despărţit după mai bine de două decenii de FC Barcelona, club la care a sosit la vârsta de 13 ani şi alături de care a cucerit 35 de trofee pe parcursul carierei sale. El a înscris în total 672 de goluri în 778 de meciuri disputate în toate competiţiile pentru echipa catalană.
Sursa: Agerpres
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo