Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Conducerea lui Lazio aruncă vina pe Manchester United pentru transferul eșuat al lui Mason Greenwood

Nicu Savin

Publicat 02/09/2023 la 16:54 GMT+3

Tânărul Mason Greenwood a fost împrumutat la Getafe pentru un an, spre nemulțumirea celor de la Lazio, care l-au dorit insistent pe englez, dar mutarea a picat, spun italienii, din cauza șefilor de pe Old Trafford.

Greenwood schließt sich dem FC Getafe an

Credit imagine: SID

Articol scris de Răzvan Cirț
Manchester United a confirmat încă din luna august faptul că Mason Greenwood va părăsi echipa, fără să îi anunțe însă și destinația tânărului.
Jucătorul în vârstă de 21 de ani a jucat ultima dată pentru "diavolii roșii" în luna ianuarie a anului 2022, înainte să fie arestat pentru o presupusă tentativă de viol și agresiune fizică. CPS (Crown Prosecution Service) a renunțat însă la toate acuzațiile față de jucătorul lui United în luna februarie a anului 2023.
Lazio a fost una dintre formațiile interesate să-l semneze pe tânărul atacant, însă cu puține momente înainte ca fereastra de transferuri să se încheie, United a ajuns la un acord cu Getafe pentru împrumutul fotbalistului până în vara viitoare.
"Getafe FC a ajuns la un acord cu Manchester United pentru sosirea lui Mason Greenwood sub formă de împrumut pentru un sezon. Născut în Bradford (Anglia), a făcut parte din lotul de juniori al `diavolilor roșii` de când avea 7 ani. A jucat peste 80 de partide în care a reușit să marcheze 22 de goluri. În plus, a jucat 10 meciuri în Champions League în care a marcat de două ori. Pe 5 septembrie 2020 a debutat pentru echipa națională de seniori a Angliei" a scris clubul spaniol într-un comunicat oficial.
La rândul lor, englezii au confirmat împrumutul: "Mutarea îi permite lui Greenwood să își reclădească cariera departe de Manchester United. Clubul o să continue să îi ofere susținere lui și familiei sale în perioada de tranziție”.
Președintele de la Lazio susține că Mason Greenwood și-a dorit să joace la Lazio
Claudio Lotito, președintele celor de la Lazio susține că United sunt de vină pentru ratarea transferului și că Mason Greenwood și-ar fi dorit să semneze cu italienii.
"Am încercat până în ultima clipă", le-a spus Lotito celor de la La Lazio Siamo Noi după încheierea perioadei de mercato în Serie A. Președintele echipei din Roma a mai adăugat prin a spune că englezii nu au semnat la timp actele, în condițiile în care jucătorul era de acord cu mutarea.
Echipa lui Maurizio Sarri este vicecampioana Italiei și se va lupta în probabil cea mai accesibilă grupă din acest sezon de UEFA Champions League, respectiv Grupa E, împotriva celor de la Atletico Madrid, Celtic și Feyenoord. Getafe a încheiat stagiunea precedentă pe locul 15 în La Liga, fiind una dintre cele 3 echipe din prima divizie spaniola cu cele mai puține goluri marcate, respectiv 34.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo