Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Olimpiu Moruțan, lăudat de presa din Italia după ce a dat două pase de gol! Ce notă a primit românul

Bianca Dumitru

Publicat 27/11/2022 la 10:59 GMT+2

Olimpiu Moruțan este într-o formă foarte bună. Sâmbătă seară, în duelul dintre Pisa și Ternana din a 14-a etapă a Serie B, românul a dat două pase decisive, contribuind la victoria cu 3-1 a echipei sale. Jurnaliștii din Italia l-au lăudat și i-au acordat o notă foarte bună.

Olimpiu Moruțan (Pisa)

Credit imagine: Twitter

Olimpiu Moruțan a fost împrumutat în acest sezon de Galatasaray la Pisa, în Serie B, unde a ajuns într-o formă foarte bună, reușind să-și aducă în mai multe rânduri contribuția la rezultatele pozitive obținute de echipa lui Luca D'Angelo.
Sâmbătă seară, în meciul dintre Pisa și Ternana, contând pentru a 14-a etapă a Serie B, fostul jucător de la FCSB a dat două pase decisive, ajungând la un total de 4 goluri și 5 assist-uri în 12 meciuri.
Moruțan a fost titular, iar în minutele 20 și 41 i-a ajutat pe Tramoni și Barba să modifice tabela, oferindu-le mingea în poziții ideale pentru a marca. Al treilea gol al Pisei a fost înscris de Beruatto, în timp ce reușita celor de la Ternana i-a aparținut lui Partipilo.
Pentru evoluția de aseară, românul a primit nota 7 din partea jurnaliștilor italieni, una dintre cele mai mari acordate jucătorilor lui D'Angelo. În plus, cei de la TuttoMercatoWeb au avut doar cuvinte de laudă la adresa lui Moruțan, remarcând creșterea de formă în care se află.
"Slalomul făcut precum Alberto Tomba scoate doi adversari din joc și îi oferă un assist lui Tramoni. Cea mai frumoasă fază din acest campionat pentru el. Se află în continuă creștere și s-a obișnuit cu postul de titular oferit de antrenor", au scris jurnaliștii italieni.
Citește și:

OLIMPIU MORUȚAN, ÎN ECHIPA ETAPEI A 12-A DIN SERIE B

La începutul acestei luni, în urma prestației bune reușite în duelul dintre Pisa și Cosenza, Olimpiu Moruțan a fost inclus în echipa etapei a 12-a din Serie B. Românul a avut cea mai mare notă, 8, și a fost lăudat de jurnaliștii de la TuttoMercatoWeb.
Italienii au notat că fotbalistul de 23 de ani a fost foarte inspirat, el fiind cel de la care au plecat majoritatea acțiunilor periculoase ale Pisei.
"A fost după-amiaza lui. Foarte inspirat. Toate acțiunile periculoase pornesc de la picioarele lui și de la imaginația lui. Are meritul de a debloca scorul cu un șut incredibil", au scris jurnaliștii din Italia.
În acest moment, Pisa este pe locul 10, cu 18 puncte acumulate în 14 meciuri. Pentru echipa lui Moruțan urmează weekend-ul viitor duelul cu Bari, ocupanta celei de-a șasea poziții în clasamentul din Serie B.
Campionatul Mondial din Qatar se desfășoară în perioada 20 noiembrie – 18 decembrie, iar toate informațiile despre cel mai important eveniment al finalului de an le puteți găsi pe Eurosport.ro și aplicația Eurosport, care poate fi descărcată din App Store sau Magazin Play.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Meciuri asemănătoare
Promo
Promo