Juventus U23 a jucat în urmă cu mai bine de o lună împotriva clubului Pianese, cu câteva zile înainte ca jucătorii și antrenorul acestei formații să fie testați pozitiv. Un comunicat pe site-ul oficial al lui Juventus, săptămâna trecută, a precizat faptul că Paulo Dybala a fost supus câtorva teste medicale care au ieșit pozitive pentru coronavirus. El s-a autoizolat acasă încă de pe 11 martie. Atacantul lui Juve va fi monitorizat în continuare, urmând cu strictețe toate recomandările medicilor. Chiar dacă inițial s-a simțit foarte bine, îla începutul săptămânii lucrurile au luat o turnură mai puțin plăcută.
Oriana Sabatini, iubita fotbalistului, care suferă de asemenea de COVID-19, a vorbit la un radio argentinian, citat de Gazzetta dello Sport. Din fericire, după două zile în care problemele s-au agravat, cuplul a făcut ceva progrese în vederea vindecării.
"Suntem în izolare de nouă zile. Acum suntem mai bine, dar acum două sau trei zile ne-am simțit destul de rău. Medicii au spus că vor face o nouă verificare pe 31 martie. Între timp, ne-au spus să ne odihnim și ne-au prescris tratament", a spus Oriana.
Romanian Liga I
Roland Niczuly, despre cum s-a transformat Sepsi în acest sezon și despre planuri de viitor
ACUM O ORĂ
Dacă situația de la Juve nu ar fi fost de așa natură încât medicii să fie extrem de vigilenți la orice simptom, Dybala ar fi putut intra mult mai târziu în izolare. Asta pentru că niște indicii clare de coronavirus au lipsit aproape cu desăvâșire.
"Am simțit amândoi că plămânii ne fac un zgomot ciudat. Apoi, simțeam că ne paște o gripă. Întregul corp doare și te simți obosit. Nu am avut febră, pentru că am măsurat-o mereu. Nici eu, nici Paulo", a mai spus Oriana.
Dybala a ținut să îi liniștească pe fani pe Instagram, prin postarea de mai jos, semn că starea lui de sănătate în acest moment e una bună.
https://i.eurosport.com/2020/03/26/2799403.png
Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, însă ele se regăsesc în continuare la principalii operatori de pe piață. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Premier League
Se prefigurează cel mai mare scandal din ultimul timp, în Premier League!
ACUM O ORĂ
Turkish Süper Lig
Olimpiu Moruțan a dezvăluit unde vrea să joace în sezonul viitor
ACUM 2 ORE