Fotbal

Simptomele avute de Dybala înainte să fie diagnosticat cu COVID-19. Starea vârfului în acest moment

Distribuie cu
Copiere
Distribuie acest articol

Paulo Dybala

Credit imagine: Getty Images

DeCristian Mihala
26/03/2020 la 06:48

Paulo Dybala a fost și el testat pozitiv cu coronavirus după Daniele Rugani și Blaise Matuidi. Iubita sa, care de asemenea are COVID-19, a venit cu ultimele informații despre situația starului "Bătrânei Doamne".

Juventus U23 a jucat în urmă cu mai bine de o lună împotriva clubului Pianese, cu câteva zile înainte ca jucătorii și antrenorul acestei formații să fie testați pozitiv. Un comunicat pe site-ul oficial al lui Juventus, săptămâna trecută, a precizat faptul că Paulo Dybala a fost supus câtorva teste medicale care au ieșit pozitive pentru coronavirus. El s-a autoizolat acasă încă de pe 11 martie. Atacantul lui Juve va fi monitorizat în continuare, urmând cu strictețe toate recomandările medicilor. Chiar dacă inițial s-a simțit foarte bine, îla începutul săptămânii lucrurile au luat o turnură mai puțin plăcută.

Oriana Sabatini, iubita fotbalistului, care suferă de asemenea de COVID-19, a vorbit la un radio argentinian, citat de Gazzetta dello Sport. Din fericire, după două zile în care problemele s-au agravat, cuplul a făcut ceva progrese în vederea vindecării.

Romanian Liga I

VAR, implementat în sfârșit în Liga 1! LPF anunță că a găsit finanțare pentru arbitrajul video

ACUM 31 MINUTE

"Suntem în izolare de nouă zile. Acum suntem mai bine, dar acum două sau trei zile ne-am simțit destul de rău. Medicii au spus că vor face o nouă verificare pe 31 martie. Între timp, ne-au spus să ne odihnim și ne-au prescris tratament", a spus Oriana.

Dacă situația de la Juve nu ar fi fost de așa natură încât medicii să fie extrem de vigilenți la orice simptom, Dybala ar fi putut intra mult mai târziu în izolare. Asta pentru că niște indicii clare de coronavirus au lipsit aproape cu desăvâșire.

"Am simțit amândoi că plămânii ne fac un zgomot ciudat. Apoi, simțeam că ne paște o gripă. Întregul corp doare și te simți obosit. Nu am avut febră, pentru că am măsurat-o mereu. Nici eu, nici Paulo", a mai spus Oriana.

Dybala a ținut să îi liniștească pe fani pe Instagram, prin postarea de mai jos, semn că starea lui de sănătate în acest moment e una bună.

Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, însă ele se regăsesc în continuare la principalii operatori de pe piață. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.

Romanian Liga I

Dinamoviștii, în extaz după ce au scăpat de retrogradare: "Am avut emoții! S-a făcut dreptate!"

ACUM O ORĂ
Premier League

Cluburile din Premier League au votat revenirea la 3 schimbări pe meci. Cine a dorit rămânerea la 5

ACUM 2 ORE
Subiecte asemănătoare
Fotbal
Distribuie cu
Copiere
Distribuie acest articol