Patronul lui Spartak Moscova, Leonid Fedun, a cerut ca arbitrul de centru al partidei, Vasily Kazartsev, să fie testat cu detectorul de minciuni, din cauza unor decizii controversate ale oficialului de la centru. Mai exact, Sochi a primit două penalty-uri în meciul cu Spartak Moscova după consultarea VAR, iar patronul adversarei și-a ieșit din minți.
Spartak a avut 2-0 încă din minutul 10, însă oaspeții de la Sochi au primit două penalty-uri, în minutul 15 și în minutul 90, ambele după consultarea VAR-ului. Rezultatul de egalitate nu a fost primit cu prea multă încântare de Spartak Moscova. Mai exact, patronul celei mai titrate echipe din Rusia a amenințat cu retragerea din competiție.

Vasily Kazartsev, arbitrul întâlnirii, chemat la poligraf

Europa League
Napoli pierde la Spartak Moscova, iar lucrurile se complică în grupa liderului din Serie A
24/11/2021 LA 18:20
"Nu îmi trebuie sprijinul nimănui. O să anunț în scurt timp că ne retragem din campionat. Să îi lăsăm să joace fără noi. Nu mai vreau să facem parte din circul ăsta, nu mai vreau să îmi stric banii pe așa ceva. Dacă Spartak nu e dorită, atunci așa să fie", a spus Fedun la scurt timp după încheierea meciului.
Sergei Pryadkin, președintele Federației Ruse de Fotbal, a încercat să calmeze spiritele și a ieșit la un interviu ca să spună că nu și-ar putea imagina fotbalul din Rusia fără Spartak Moscova, echipă care are în palmares 22 de titluri de campioană și e cea mai titrată echipă din Rusia.Acesta a spus că oficialii clubului Spartak ar trebui să depună un apel prin care să conteste desfășurarea partidei și să ceară ca rezultatul meciului să fie anulat, în loc să amenințe cu retragerea din campionat. La finalul sezonului trecut, Spartak a trimis o scrisoare deschisă șefului departamentului de arbitraj RFU, Viktor Kashshai.
Europa League
Leicester a pus mâna pe o mină de aur! Patson Daka a reușit un "poker" în Europa League
20/10/2021 LA 17:29
Russian Premier League
Cea mai amuzantă reacție după înființarea Super Ligii Europei. Anunțul făcut de Spartak Moscova
19/04/2021 LA 07:10