Stadionul "Sportul Studențesc" va fi casa Academiei Germane de Fotbal în următorii șase ani. Universitatea de Arhitectură a scos la licitație stadionul din Regie pentru închiriere, într-o licitație în care au mai participat Metaloglobus, Primăria Sectorului 1 și o firmă apropiată omului de afaceri Dan Șucu.
Potrivit playsport.ro, Academia Germană de Fotbal a câștigat licitația, după ce a oferit 15.000 de euro pe lună, urmând ca stadionul din Regie să fie casa sa pentru următorii șase ani, în cazul în care nu vor apărea contestații care să încetinească procedura.
Citește și:
Premier League
Chelsea a uitat repede de Rudiger și Christensen! Ofertă de 70 de milioane de € pentru un fundaș
ACUM 21 MINUTE

Academia Germană de Fotbal are un buget de 600.000 de euro anual

Patronul Academiei Germane de Fotbal este Claudiu Barbu, participant de patru ori în Raliul Dakar și om de afaceri. Acesta a declarat că academia are un buget anual de 600.000 de euro și urmează să mute toate grupele de copii în Regie, considerând că AGF este a treia academie din țară, doar academia lui Hagi și New Star fiind peste AGF. De asemenea, acesta își dorește să modernizeze baza, care a ajuns într-o stare avansată de degradare.
"Avem șase grupe pe patru categorii de vârstă. Sunt în total circa 70 de copii și intenționăm cel puțin să ne dublăm capacitatea până în vară, după ce vom prelua stadionul. Împărțim burse între 300 și 500 de lei pentru 40 de copii, un model care a început să fie preluat de la noi și de alții. Spun cu mâna pe inimă că, într-un timp scurt, am ajuns să fim deja în primele cinci cluburi juvenile din țară. Cred că doar Academia lui Hagi și cei de la New Star sunt peste noi", a declarat Claudiu Barbu, pentru sursa mai sus menționată.
În ultimii ani, stadionul din Regie a fost folosit de Rapid, în partidele pe care giuleștenii le-au desfășurat pe teren propriu în ligile inferioare.
Sursă foto:
Romanian Liga I
CFR bagă echipa a 2-a în duelul cu FCSB, din ultima etapă! Cristi Balaj a explicat decizia
ACUM 2 ORE
Europa League
Imaginea teribilă postată de Sebastian Rode după triumful cu Frankfurt în Europa League
ACUM 2 ORE