Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Reacția lui Bielsa, după ce Leeds a fost eliminată din Cupa Angliei de Crawley, din liga a 4-a

Cosmin Cioboata

Publicat 10/01/2021 la 22:05 GMT+2

Crawley Town a produs surpriza zilei și a eliminat-o pe Leeds din turul 3 al Cupei Angliei. Micuța echipă din liga a 4-a a câștigat meciul cu formația lui Marcelo Bielsa la scor de neprezentare, 3-0.

Marcelo Bielsa

Credit imagine: Getty Images

Leeds a fost eliminată rușinos pe terenul lui Crawley Town, în turul 3 al Cupei Angliei. Trupa lui Bielsa a fost luată complet prin surprindere de micuța formație din League Two (liga a 4-a), cu 3 goluri marcate într-un interval de 20 de minute în repriza a doua.
Chiar dacă a folosit mai mulți jucători de bază, printre care Rodrigo, Kalvin Phillips și Raphinha, Bielsa n-a găsit soluții în fața echipei care se luptă pentru promovarea în liga a 3-a engleză.
După primele 45 de minute, tabela indica scorul de 0-0. Apoi, după pauză, Crawley a început să-i pună mari probleme clubului promovat în Premier League la finalul sezonului trecut. Tsaroulla a deschis scorul în minutul 50, iar Nadesan a dublat avantajul gazdelor 3 minute mai târziu. Crawley a mai lovit o dată în minutul 70 și și-a asigurat calificarea în "16-imile" Cupei Angliei.
De notat că, deși Leeds a avut o posesie mult mai bună, echipa care a tras mai multe șuturi pe spațiul porții a fost micuța Crawley (6-1).

Reacția lui Marcelo Bielsa, după ce Leeds a fost eliminată din Cupa Angliei de Crawley, echipă din liga a 4-a

Marcelo Bielsa s-a arătat extrem de dezamăgit la interviul de la finalul partidei:
"Rezultatul produce multă tristețe și dezamăgire pentru noi. Nu putem vorbi despre o surpriză. Știam caracteristicile jucătorilor lor, așa cum le știm pe ale oricărui adversar. Nu am reușit să-i dezechilibrăm în momentele în care am atacat. Am avut posesia mingii pentru o bună perioadă de timp, dar nu am putut să facem mare lucru cu ea.
În prima repriză am jucat mai bine decât ei, exact așa cum ne-am propus, chiar dacă nu am reușit să creăm pericol. În partea a doua, meciul s-a desfășurat cum au vrut adversarii. Ne-au pus în dificultate și au meritat golurile marcate", a spus Marcelo Bielsa, la finalul partidei din Cupa Angliei.

Leeds, eliminată din Cupa Angliei de Crawley: "Ne-au bătut cu 3-0... încă nu-mi vine să cred!"

Kalvin Phillips, unul dintre jucătorii folosiți de Bielsa la duelul cu Crawley, a dezvăluit la finalul meciului că managerul argentinian a fost foarte supărat când a intrat în vestiar:
"Era supărat... cu toții eram supărați. Ce poți să spui? Fiecare jucător trebuie să înțeleagă ce înseamnă să pierzi cu 3-0. Nu este datoria antrenorului să ne învețe asta. Suntem extrem de dezamăgiți. Nu ne doream asta. Am tratat meciul foarte serios și voiam să ne calificăm. Îi felicit pe cei de la Crawley. Ne-au bătut cu 3-0... încă nu îmi vine să cred!", a spus Phillips.
Meciurile din Cupa Angliei de pe Eurosport vă sunt oferite de Superbet.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo