România a câștigat cu 1-0 meciul cu Honduras, din prima etapă a grupelor de la Jocurile Olimpice. 'Tokyotricolorii' nu au avut foarte multe ocazii de gol, în repriza secundă fiind chiar dominați de către adversarii lor după ce au cedat din punct de vedere fizic.
După meci, jurnaliștii din Honduras au reacționat dur, scriind că România nu merita victoria, motiv pentru care eșecul este cu atât mai dureros.
"Înfrângere dureroasă la Tokyo 2021, cu un eșec nemeritat împotriva României" este titlul dat de cei de la publicația Mas, care au lăudat prestația bună a jucătorilor hondurieni.
Olympic Games (W)
Franţa a ratat calificarea în sferturile Jocurilor Olimpice după umilinţele cu Mexic şi Japonia
28/07/2021 LA 17:08

"Am făcut un meci excelent"

"Deși Honduras a făcut un meci excelent, nu a avut capacitatea de a înscrie măcar un gol în cele 90 de minute împotriva europenilor, care au respectat planul tactic pe toată durata meciului. Am dominat tot meciul, mai ales în repriza a doua, dar autogolul lui Casildo de la finalul primei reprize a fost suficient pentru victoria românilor, care conduc acum grupa, alături de Noua Zeelandă.
Când nimeni nu se aștepta, un corner executat de Andrei Ciobanu a fost deviat nefericit de Elvin Casildo în propria poartă, oferindu-le astfel românilor un avantaj nemeritat. Honduras a încheiat meciul fiind mai bună, deși nu obține niciun punct. Drumul de la Tokyo începe cu o înfrângere dureroasă, care ne obligă să câștigăm cu Noua Zeelandă", au scris jurnaliștii.
Pentru echipa olimpică a României urmează duminică, de la ora 14:00, meciul cu naționala Coreei de Sud, care va fi transmis în direct pe Eurosport 2. Tot duminică, în a doua etapă a grupelor, Honduras va înfrunta Noua Zeelandă, de la ora 11:00.
Jocurile Olimpice de la Tokyo se vor desfășura în perioada 23 iulie - 8 august, iar toate competițiile se vor vedea pe Eurosport 1, Eurosport 1 HD, Eurosport 2, Eurosport 2 HD, Eurosport 4 K și pe Eurosport Player, cu acoperire integrală digital pe site-ul eurosport.ro și pe pagina de Facebook a Eurosport.
Olympic Games (W)
Ce urmează pentru România la Jocurile Olimpice. Drum deschis către sferturile de finală
22/07/2021 LA 16:58
Olympic Games (W)
Tudor Băluță a plâns în hohote după Honduras - România 0-1. Motivul din spatele descărcării sale
22/07/2021 LA 16:47