Naționala olimpică a Spaniei, principala favorită a turneului masculin de fotbal de la Jocurile Olimpice de la Tokyo, a remizat cu naționala Egiptului, scor 0-0. Pe lângă acest semi-eșec, ibericii riscă să piardă și doi dintre cei mai importanți oameni care au făcut deplasarea în Japonia. Dani Ceballos și Oscar Mingueza au părăsit terenul în meciul cu Egipt încă din prima repriză.

Selecționerul Spaniei critică decizia arbitrului

Oscar Mingueza a părăsit terenul încă din minutul 22 din cauza unei leziuni musculare la coapsă, în timp ce Dani Ceballos a suferit o entorsă la gleză și a părăsit terenul la finalul primei reprize. Acesta a fost călcat pe glezna stângă de Taher Mohamed, iar spre nemulțumirea spaniolilor, arbitrul i-a arătat egipteanului numai cartonașul galben, în ciuda faptului că a folosit sistemul VAR. Selecționerul naționalei olimpice a Spaniei, Luis de la Fuente, a criticat deciziile arbitrului iordanian, Adham Makhadmeh, care nu a luat măsuri mai aspre împotriva jucătorului egiptean: "Am avut o întâlnire înainte de turneu în care ni s-au explicat fazele pentru care se va acorda cartonașul roșu. Astăzi am văzut mai multe astfel de faze și, surprinzător, nu s-a luat o astfel de decizie", a spus acesta la conferința de presă de după meci.
Olympic Games (W)
Franţa a ratat calificarea în sferturile Jocurilor Olimpice după umilinţele cu Mexic şi Japonia
28/07/2021 LA 17:08
În ceea ce îi privește pe Mingueza și Ceballos, veștile nu sunt cele mai bune. Momentan, spaniolii așteaptă să vadă cum se vor simți cei doi în zilele următoare, dar selecționerul Luis de la Fuente nu este foarte optimist în ceea ce privește revenirea acestora în timp util: "Va trebui să așteptăm și să vedem cum evoluează lucrurile. Din păcate nu arată foarte bine și suntem îngrijorați pentru că ar fi două absențe foarte importante pentru noi", a mai spus Luis de la Fuente.
Competițiile de la Tokyo se vor desfășura în perioada 23 iulie - 8 august, iar toate competițiile se vor vedea pe Eurosport 1, Eurosport 1 HD, Eurosport 2, Eurosport 2 HD, Eurosport 4 K și pe Eurosport Player, cu acoperire integrală digital pe site-ul eurosport.ro și pe pagina de Facebook a Eurosport. În fiecare zi, pe eurosport.ro vei putea găsi programul de la Jocurile Olimpice.
Olympic Games (W)
Ce urmează pentru România la Jocurile Olimpice. Drum deschis către sferturile de finală
22/07/2021 LA 16:58
Olympic Games (W)
Tudor Băluță a plâns în hohote după Honduras - România 0-1. Motivul din spatele descărcării sale
22/07/2021 LA 16:47